2ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας Πόρου

Ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ φίλων, αλλά κατέληξε να αποτελεί μία υπέροχη καλοκαιρινή εμπειρία. Το 2ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας Πόρου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Ιουλίου, στην οδό Ερμού. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μία έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον Πόρο που αγαπάμε και χειροτεχνίες για παιδιά. Φέτος, το κεντρικό θέμα όλων των εργαστηρίων είναι η ανακύκλωση. Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να υπάρχουν ειδικές τιμές και προσφορές σε τοπικά ξενοδοχεία για τα άτομα που θα επισκεφθούν τον Πόρο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Χειροτεχνίας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ εδώ.

 

Πληροφορίες

Διεξαγωγή: 13-14 Ιουλίου

Τόπος: οδός Ερμού, Πόρος

Πληροφορίες: craft.festival.poros@gmail.com

Προηγουμενο Αρθρο
Ο Βασίλης Κολοκύθας μάς μιλά
03 Ιουλιου 2019
Επομενο Αρθρο
Η Ελένη Παύλου μάς μιλά
26 Ιουλιου 2019

Πρόσφατα Νέα

22 Ιανουαριου 2021

Ο Μιλτιάδης Φιορέντζης, στη συνομιλία του με τη Φαίη Ορφανίδου, εκφράζει τις απόψεις του για την εποχή που ζούμε, για το θέατρο και για το coaching.

22 Ιανουαριου 2021

Οι χειροποίητες δημιουργίες συνδυάζουν τη γνώση και τις παραδοσιακές τεχνικές με τη σύγχρονη αισθητική για να παράγουν λειτουργικά, χρηστικά προϊόντα και να εξυπηρετήσουν πρακτικές ανάγκες. Οι τοπικοί τεχνίτες/-ριες έχουν μια αμφίδρομη σχέση με την περιοχή στην οποία ζουν.

21 Δεκεμβριου 2020

Ο αειφόρος τουρισμός, ένας τουρισμός που σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, είναι ιδανικός για αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Αυτό πρεσβεύει η Ec(h)o, η ομάδα των τοπικών συνεργατών του Project Resound, ενός οργανισμού social design, ο οποίος χρησιμοποιεί τις δημιουργικές του ικανότητες για να φέρει θετική αλλαγή στον κόσμο.