e-Βιβλιοθήκη

Η Καθετή, στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως λόγω κοροναϊού Covid-19, προσπαθεί να συμβάλει στη δημιουργία ευχάριστων συνθηκών μέσα στο σπίτι. Η λίστα της βιβλιοθήκης μας φιλοξενεί πλέον μια νέα καρτέλα με ηλεκτρονικά βιβλία που είναι διαθέσιμα σε εσάς εντελώς δωρεάν. Η e-Βιβλιοθήκη που συλλέξαμε είναι διαθέσιμη εδώ.

Επιπλέον του άρθρου «Μένουμε στο Σπίτι», όπου θα βρείτε πολλές δραστηριότητες για εσάς και τα παιδιά σας για μέσα στο σπίτι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Η  e-Βιβλιοθήκη είναι μια καταγραφή διαφόρων σάιτ που παρέχουν δωρεάν e-books και audiobooks. Μπορείτε να μπείτε στην καρτέλα της e-Βιβλιοθήκης της Καθετής και να περιηγηθείτε στα σάιτ σε αναζήτηση της επόμενης αγαπημένης συντροφιάς σας. Αν είστε αγγλόφωνοι ή θέλετε να εξασκήσετε τα αγγλικά σας, μπορείτε να βρείτε και μια καρτέλα με μεγαλύτερη ποικιλία σε e-books εδώ.

Στα λινκ αυτά θα βρείτε ποικιλία ειδών και συγγραφέων. Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, είναι περιορισμένη η επιλογή σε δωρεάν βιβλία των τελευταίων ετών, αλλά σίγουρα, αν ψάξετε, θα ανακαλύψετε και κάποια πρόσφατα διαμάντια. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι θα βρείτε πολλούς κλασικούς τίτλους.

Η καταγραφή αυτών των σάιτ είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ, οπότε υποσχόμαστε να ανανεώνουμε την καρτέλα μας όσο το δυνατόν πιο συχνά μπορούμε. Σας παροτρύνουμε να μας ενημερώνετε κι εσείς αν πέσετε πάνω σε κάποια σάιτ που λείπουν απ’ τη λίστα που συντάξαμε.

Λαμβάνουμε σοβαρά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον περιορισμό των μετακινήσεων μας στο ελάχιστο και την αποφυγή χώρων συγχρωτισμού. Για αυτούς τους λόγους, και κατανοώντας τις ανάγκες όλων μας, η Καθετή προσπαθεί να συμβάλει με τον δικό της τρόπο στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας όσο μένουμε σπίτι.

Η άνοιξη αυτή είναι ιδιαίτερη για όλους μας. Η Καθετή είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες, ώστε να μπορέσει να προσθέσει το λιθαράκι της στη συλλογική και ατομική προσπάθεια. Διατηρούμε όλοι την ψυχραιμία μας. Δημιουργούμε τις καλύτερες για μας συνθήκες και συνεργαζόμαστε όλοι, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε το συντομότερο δυνατό από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Μένουμε υγιείς, μένουμε σπίτι.

Μένουμε σπίτι - We stay at home
Προηγουμενο Αρθρο
Μένουμε στο σπίτι
13 Μαρτιου 2020
The-case-of-D.-featured-image
Επομενο Αρθρο
Η περίπτωση του D.
20 Μαρτιου 2020

Πρόσφατα Νέα

Αναζήτηση εργασίας / Job opportunities
20 Αυγούστου 2020

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή κατεξοχήν συνυφασμένη με την αναζήτηση εργασίας, στα αστικά κέντρα ιδίως. Την ίδια εποχή που οι τουριστικές περιοχές ετοιμάζονται σιγά σιγά να ξεκουραστούν από τους τρελούς ρυθμούς του καλοκαιριού. Η φετινή χρονιά είναι πιο περίπλοκη. Η τουριστική περίοδος περιορίστηκε πολύ χρονικά και από άποψη εσόδων. Η αναζήτηση εργασίας για τη χειμερινή […]

20 Αυγούστου 2020

Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην περιοχή για πάνω από τριάντα χρόνια, τα είκοσι τελευταία με τη ναυτιλία. Πιστεύω πως η ιδιωτική πρωτοβουλία συμβάλλει στην οικονομία των τοπικών κοινωνιών και μάλιστα, αν αυτή καινοτομεί, τότε μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στην κοινωνία. Γι’ αυτό, το 2000, με τον σύζυγό μου, κατασκευάσαμε το πρώτο μας επιβατικό οχηματαγωγό, το ΚΥΡΙΑΚΗ, […]

Ecocars
20 Αυγούστου 2020

Το καλοκαίρι του 2020 είχαμε μια νέα, φιλική προς το περιβάλλον άφιξη στην περιοχή μας. Τα EcoCar στον Γαλατά! Η αλλαγή του κλίματος καλεί για δραστικές αλλαγές στις συνήθειές μας, με στόχο τη μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος. Η Darsinos Services και η Ρίτσα Δαρσινού, συνέντευξη της οποίας στην Καθετή μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αναγνώρισαν […]