e-Βιβλιοθήκη

Η Καθετή, στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως λόγω κοροναϊού Covid-19, προσπαθεί να συμβάλει στη δημιουργία ευχάριστων συνθηκών μέσα στο σπίτι. Η λίστα της βιβλιοθήκης μας φιλοξενεί πλέον μια νέα καρτέλα με ηλεκτρονικά βιβλία που είναι διαθέσιμα σε εσάς εντελώς δωρεάν. Η e-Βιβλιοθήκη που συλλέξαμε είναι διαθέσιμη εδώ.

Επιπλέον του άρθρου «Μένουμε στο Σπίτι», όπου θα βρείτε πολλές δραστηριότητες για εσάς και τα παιδιά σας για μέσα στο σπίτι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Η  e-Βιβλιοθήκη είναι μια καταγραφή διαφόρων σάιτ που παρέχουν δωρεάν e-books και audiobooks. Μπορείτε να μπείτε στην καρτέλα της e-Βιβλιοθήκης της Καθετής και να περιηγηθείτε στα σάιτ σε αναζήτηση της επόμενης αγαπημένης συντροφιάς σας. Αν είστε αγγλόφωνοι ή θέλετε να εξασκήσετε τα αγγλικά σας, μπορείτε να βρείτε και μια καρτέλα με μεγαλύτερη ποικιλία σε e-books εδώ.

Στα λινκ αυτά θα βρείτε ποικιλία ειδών και συγγραφέων. Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, είναι περιορισμένη η επιλογή σε δωρεάν βιβλία των τελευταίων ετών, αλλά σίγουρα, αν ψάξετε, θα ανακαλύψετε και κάποια πρόσφατα διαμάντια. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι θα βρείτε πολλούς κλασικούς τίτλους.

Η καταγραφή αυτών των σάιτ είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ, οπότε υποσχόμαστε να ανανεώνουμε την καρτέλα μας όσο το δυνατόν πιο συχνά μπορούμε. Σας παροτρύνουμε να μας ενημερώνετε κι εσείς αν πέσετε πάνω σε κάποια σάιτ που λείπουν απ’ τη λίστα που συντάξαμε.

Λαμβάνουμε σοβαρά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον περιορισμό των μετακινήσεων μας στο ελάχιστο και την αποφυγή χώρων συγχρωτισμού. Για αυτούς τους λόγους, και κατανοώντας τις ανάγκες όλων μας, η Καθετή προσπαθεί να συμβάλει με τον δικό της τρόπο στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας όσο μένουμε σπίτι.

Η άνοιξη αυτή είναι ιδιαίτερη για όλους μας. Η Καθετή είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες, ώστε να μπορέσει να προσθέσει το λιθαράκι της στη συλλογική και ατομική προσπάθεια. Διατηρούμε όλοι την ψυχραιμία μας. Δημιουργούμε τις καλύτερες για μας συνθήκες και συνεργαζόμαστε όλοι, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε το συντομότερο δυνατό από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Μένουμε υγιείς, μένουμε σπίτι.

Μένουμε σπίτι - We stay at home
Προηγουμενο Αρθρο
Μένουμε στο σπίτι
13 Μαρτιου 2020
The-case-of-D.-featured-image
Επομενο Αρθρο
Η περίπτωση του D.
20 Μαρτιου 2020

Πρόσφατα Νέα

Life-&-Career-featured-image
26 Μαρτιου 2020

Από τον Απρίλιο, η Καθετή εγκαινιάζει το «Ζωή και Καριέρα», ένα πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, επαγγελματικού προσανατολισμού και απόκτησης δεξιοτήτων. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα προσφέρονται συμβουλευτική καριέρας, συνεδρίες coaching και μια σειρά βίντεο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Αυτό το πρόγραμμα είναι στο κέντρο της στόχευσης της Καθετής για βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής. […]

Fay-featured-image
26 Μαρτιου 2020

Η Φαίη Ορφανίδου, μέλος του Δ.Σ. και διευθύντρια της Καθετής, έχει πρώτο πτυχίο στις Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό και μεταπτυχιακά σε Κοινωνικές Επιστήμες και Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα. Επί 20 χρόνια εργαζόταν ως μεταφράστρια και υποτιτλίστρια από και προς τα αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά και γερμανικά. Έχει επίσης εργαστεί στο πεδίο της κοινωνίας των πολιτών για […]

Online painting workshop katheti
24 Μαρτιου 2020

Η Καθετή προσαρμόζει το πρόγραμμά της ενόψει των νέων συνθηκών λόγω του Covid-19 και ξεκινά μια σειρά online προγραμμάτων. Τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας της διακοπής των μαθημάτων μας, γεννήθηκε η ανάγκη να βρούμε άλλους τρόπους για να συνεχιστεί το Εργαστήρι Ζωγραφικής με τη Μάρα Δημοπούλου. Δημιουργούμε λοιπόν ένα Δωρεάν Online Εργαστήρι Ζωγραφικής και δίνουμε ραντεβού […]