Ιχθυοκαλλιέργειες: Η άμεση απειλή της επέκτασής τους και η άγνοια κινδύνου

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Επιχειρηματικoτητα

Σεμινάριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

19 Μαρτίου 23
Διαδικτυακά

Organized by Καθετή

Τοποθεσία:

Διαδικτυακά

19 Μαρτίου, 2023 | 3:00 μμ - 7:00 μμ
Ημερομηνία:

19 Μαρτίου, 2023

Ώρα:

17:00-19:00

Εγγραφή:

Μέλη Καθετής: 20 ευρώ

Εγγραφή early bird  ως 5 Μαρτίου: 20 ευρώ

Μη μέλη : 30 ευρώ

Συμμετοχή και στα τρία σεμινάρια του κύκλου: 60 ευρώ

Για την εγγραφή σας στείλτε email στο info@katheti.gr

Επιχειρηματικoτητα

Σεμινάριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

19 Μαρτίου 23

Κύκλος σεμιναρίων «Επιχειρείν»

Η Καθετή διοργανώνει έναν κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων για τους/τις επιχειρηματίες της περιοχής μας με εισηγήτρια την Άντζελα Μακρή Δεκούλου. Ο κύκλος των σεμιναρίων «Επιχειρείν» παρέχει την απαιτούμενη γνώση για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης, καθώς και την βελτίωση της απόδοσης μιας ήδη υπάρχουσας. Το σεμινάριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2023 και θα διαρκέσει από τις 17:00 ως 19:00. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τα μέλη της Καθετής και μη μέλη με εγγραφές ως τις 5 Μαρτίου. Για μη μέλη που θα κάνουν εγγραφή στο σεμινάριο μετά τις 5 Μαρτίου το κόστος είναι 30 ευρώ. Για συμμετοχή και στα τρία σεμινάρια του κύκλου το κόστος είναι 60 ευρώ.  

Η παρούσα κατάσταση

Το Ανθρώπινο δυναμικό υπάρχει σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τη νομική μορφή τους. Χωρίς τον άνθρωπο-υπάλληλο δεν λειτουργεί τίποτα! Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Manager), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πρόσληψη, την εκπαίδευση, την κατεύθυνση, την αξιολόγηση, την επιβράβευση και μέσω όλων αυτών, την επιτυχή συνεργασία των υπαλλήλων για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Οι μικρές όμως επιχειρήσεις στηρίζονται στις προσωπικές αποφάσεις του εργοδότη, που μπορεί να μην είναι πάντα αποδοτικές για την επιχείρηση.  

Το σεμινάριο

Το σεμινάριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού θα δώσει σε όλους τους επιχειρηματίες μέρος της γνώση που έχουν οι Δ/ντές Ανθρώπινου δυναμικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μέσω αυτής της γνώσης θα επιτύχουν τη βελτίωση της αποδοτικότητας των υπαλλήλων και της επιχείρησης τους.  

Η εισηγήτρια

Η Άντζελα Μακρή Δεκούλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πειραιά, Οικονομική Επιστήμη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει εξειδίκευση στην Αξιολόγηση Επενδύσεων και Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Ε.Κ.Π.Α. Πιστεύει στην Δια Βίου Μάθηση και, όταν ήρθε για μόνιμη διαμονή στον Πόρο, θεώρησε απαραίτητη τη γνώση πάνω στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, γνώση την οποία έλαβε μέσω της παρακολούθησης του ομώνυμουπρογράμματος επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το 1983 προσλήφθηκε στην Εμπορική Τράπεζα, όπου σύντομα ανελίχθηκε σε Διευθυντικό Στέλεχος και αποτέλεσε μέλος των επιμορφωτικών σεμιναρίων της Τράπεζας ως εισηγήτρια. Σήμερα διδάσκει Διοίκηση επιχειρήσεων, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοίκηση Ολικής Ποιότητας σε Ιδιωτική Σχολή με έδρα την Αθήνα. Η Καθετή διοργανώνει το 2ο Σεμινάριο «Επιχειρείν» με σκοπό να υποστηρίξει τους/τις επιχειρηματίες της περιοχής μας και όσους επιδιώκουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες. Πρόθεσή της είναι να συμβάλει στη διάδοση της γνώσης που διευκολύνει την ευημερία και την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έχει υιοθετήσει μια πολύπλευρη προσέγγιση. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει σεμινάρια Ήπιων Δεξιοτήτων, Δεξιοτήτων Παρουσίασης και Δημόσιου Λόγου, Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Στρατηγικής Σταδιοδρομίας. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες Coaching με συνεδρίες Business και Life Coaching και συμβουλευτικής για άτομα σε αναζήτηση εργασίας.  

Κύκλος σεμιναρίων «Επιχειρείν»

Επόμενα σεμινάρια: 30.04.2023 Λειτουργίες του Management, Υγιεινή και ασφάλεια στις επιχειρήσεις 28.05.2023 Εισαγωγή στη λογιστική Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες