Ιχθυοκαλλιέργειες: Η άμεση απειλή της επέκτασής τους και η άγνοια κινδύνου

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Πολιτισμoς

Χορωδιακό σεμινάριο στον Πόρο

9 Ιουνίου 22

Κτήριο Συγγρού, Πόρος

9-13 Ιουνίου 2022

6:30μμ – 8:30μμ

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Πολιτισμoς

Χορωδιακό σεμινάριο στον Πόρο

9 Ιουνίου 22
Σας ανακοινώνουμε πως από την Πέμπτη 9 ως την Δευτέρα 13 Ιουνίου θα γίνει χορωδιακό σεμινάριο στον Πόρο, στο κτήριο Συγγρού, με τον Γιώργο Πατεράκη και την Xορωδία String Theory. Από το δελτίο τύπου τους:  
Η συμμετοχή στη χορωδία είναι μία από τις πιο μεγάλες συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει η συλλογική δουλειά, μέσα από τη συναρπαστική ένωση της ενέργειας πολλών ανθρώπων μαζί, τη ζωντάνια, την αυτοπειθαρχία και την αυτοσυγκέντρωση ενός συνόλου που αναπνέει σαν μονάδα.
  Το χορωδιακό σεμινάριο του String Theory με τον μαέστρο Γιώργο Πατεράκη διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Πόρο και δίνει σε όλους, ερασιτέχνες και μη, την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα πρωτότυπο πολυφωνικό φωνητικό σύνολο. Μέσα σε πέντε μέρες (9-13/6), μετά από  από 6 δίωρες συναντήσεις, άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους θα έχουν εργαστεί μαζί, θα έχουν αναπτύξει φιλίες και θα είναι σε θέση να τραγουδήσουν πσρέα πολυφωνική μουσική από διάφορες εποχές την οποία, στο τέλος των συναντήσεων, θα παρουσιάσουν σε μια μικρή συναυλία ανοιχτή στο κοινό.  
Η Χορωδία String Theory ιδρύθηκε το 2015 από τον Γιώργο Πατεράκη και σήμερα είναι μια από τις πιο δραστήριες, παραγωγικές και πρωτότυπες χορωδίες του είδους στην Ελλάδα. Το ρεπερτόριό της καλύπτει μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών (αναγέννηση-μπαρόκ, κλασική-ρομαντική περίοδο, παραδοσιακά, ελληνική μουσική, ethnic, καντάδες, pop καθώς και αρκετά έργα  που έχουν γραφτεί ειδικά για αυτήν).
Εκτός από την καλλιτεχνική της δράση, τα δύο εκπαιδευτικά τμήματα της χορωδίας (προπαρασκευαστικό και τμήμα ρεπερτορίου) δίνουν τη σπάνια ευκαιρία σε ερασιτέχνες και φίλους της μουσικής για συμμετοχή σε ψηλού επιπέδου μουσική πράξη, καθώς και πρόσβαση σε μουσική εκπαίδευση. Πληροφορίες – συμμετοχή: 6945 632941, stringtheorychoirs@gmail.com Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την αιγίδα του Δήμου Πόρου Η Καθετή στηρίζει όλους αυτούς τους ανθρώπους και τις ομάδες που με τη δράση τους ενισχύουν το δίκτυο του πολιτισμού στην περιοχή μας. Τέτοια παραδείγματα είναι η Πολιτιστική Κίνηση Τροιζήνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά «Οι Φίλοι της Παράδοσης» ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων ΑμΕΑ «Άγιος Κήρυκος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Ποριώτισσα» ο Σύνδεσμος των Εν Αθήναις και Πειραιεί Τροιζηνίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου και η Χατζοπούλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη του Πόρου.

Κατηγορίες