Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Σινεμά για παιδιά «Ο Μικρός Πρίγκιπας»

23 Μαρτίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
23 Μαρτίου | 6:00 μμ - 8:00 μμ

Είσοδος ελεύθερη

Πολιτισμoς

Σινεμά για παιδιά «Ο Μικρός Πρίγκιπας»

23 Μαρτίου 24

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 6:00 μμ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρου, θα προβληθεί στην Καθετή η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Ο Mark Osborne -γνωστός για την ταινία «Kung Fu Panda»- διασκευάζει τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Antoine de Saint-Exupéry για να αποτυπώσει τη διαχρονική μαγεία του στο σύγχρονο κοινό. Είσοδος ελεύθερη.

Ένα μικρό κορίτσι προετοιμάζεται από τη μητέρα του για τον κόσμο των μεγάλων. Η γκρίζα πραγματικότητα της ζωής του κοριτσιού διακόπτεται από τον ιδιόρρυθμο γείτονά της, τον Αεροπόρο, ο οποίος θα την οδηγήσει σε έναν μαγικό κόσμο, όπου κατοικεί ο Μικρός Πρίγκιπας. Μέσα από ένα μαγικό ταξίδι ανακαλύπτει ξανά τη σημασία της παιδικής ηλικίας και των ανθρώπινων σχέσεων, καθώς και το πραγματικό νόημα της ζωής.

Η Καθετή προωθεί την τέχνη του κινηματογράφου με πολλαπλές δράσεις της. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει τo Διήμερο Φιλοσοφίας και Κινηματογράφου, καθώς και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Ταινιών Μικρού Μήκους για το Poros Arts Festival 2023. Το φθινόπωρο του 2022, η Καθετή προώθησε το κάστινγκ και συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας του Κωστή Χαραμουντάνη με τίτλο «Κιούκα». Παράλληλα, με πολλές άλλες δράσεις, όπως την εκδήλωση «Φτιάχνουμε στολίδια και περπατάμε μαζί», την παιδική παράσταση «Ο ραφτάκος των λέξεων» και την παρουσίαση του βιβλίου «Τελικά μιλάνε τα βιβλία;», σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Εταιρεία διανομής: TheMovieSafe

Κατηγορίες