Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Creating Compassionate Cultures
Καταρτιση

Creating Compassionate Cultures

14 Μαρτίου 20

Cottage under stars (Chata pod hviezdami), Μόντρα, Σλοβακία

14 Απριλίου – 22 Απριλίου 2020

10:00πμ – 11:00μμ

 

Εκπαιδεύτριες: Ilze Jece, Λετονία
Kasia Stepien, Πολωνία/Ηνωμένο Βασίλειο
Katarina Karcolova, Σλοβακία

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Καταρτιση

Creating Compassionate Cultures

14 Μαρτίου 20
Η Καθετή αναζητά τρεις ενθουσιώδεις, έμπειρους και δυναμικούς συμμετέχοντες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Creating Compassionate Cultures» του Erasmus+. Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα στη Σλοβακία, στις 14 με 22 Απριλίου 2020. Ο κύριος σκοπός του έργου είναι να δημιουργήσει μια βάση για την οικοδόμηση πιο υποστηρικτικών και υγειών κοινοτήτων/ομάδων νέων. Αυτό θα το κάνει παρέχοντας έναν ασφαλή χώρο στους συμμετέχοντες για να συνδεθούν με τα συναισθήματά τους, να μοιραστούν εμπειρίες, να αναπτύξουν θετικές στάσεις και να αποκτήσουν τα εργαλεία ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των κοινωνικών θεμάτων αποτελεσματικά και με συμπόνια.   Ποιους/-ες αφορά το πρόγραμμα; Συμμετέχετε σε συλλογικές δράσεις και θα θέλατε αποκτήσετε νέες δεξιότητες για να υποστηρίξετε ένα συμπονετικό περιβάλλον στην ομάδα με την οποία εργάζεστε; Θέλετε να μάθετε νέες μεθοδολογίες, που βασίζονται στην ενσυναίσθηση και στο σώμα, για εργασία με ομάδες νέων/κοινοτήτων; Θέλετε να αποκτήσετε εργαλεία για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την προσωπική σας ευημερία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ανθεκτικότητας του εαυτού σας και των νέων ανθρώπων με τους οποίους εργάζεστε; Ψάχνουμε για ενεργά απασχολούμενους συμμετέχοντες, που επιθυμούν να δουλέψουν σε βάθος και να δεσμευτούν να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους και τους γύρω τους. Εργαζόμενους με νέους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές, ηγέτες της κοινότητας, εργαζόμενους ή εθελοντές σε ομάδες νέων ή κοινοτήτων. Εάν έχετε ρίζες στην κοινότητά σας και βλέπετε τη δυνατότητά σας να επιφέρετε τη διαφορά, αν επιθυμείτε να φέρετε περισσότερη ενσυναίσθηση και συμπόνια στις πρακτικές της κοινότητάς σας, καλώς να ορίσετε!  
“Η πρόκληση σήμερα είναι να πείσουμε τους ανθρώπους για την αξία της αλήθειας, της ειλικρίνειας, της συμπόνιας και της φροντίδας για τους άλλους”.   Δαλάι Λάμα
 

Η συμβολή της Καθετής

Η Καθετή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δια βίου μάθηση. Υλοποιεί δραστηριότητες στις οποίες βοηθά ανθρώπους να μάθουν και  να αναπτυχθούν, κυρίως μέσα από ομότιμες και βιωματικές μεθόδους μάθησης. Ο στόχος της Καθετής είναι η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις αξίες της. “Ευθύνη, βοήθεια προς τους άλλους για να αξιοποιήσουν το δυναμικό τους και να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και αναζήτηση καλών πρακτικών,  ανάληψη της ευθύνης του εαυτού, ανοιχτοί ορίζοντες και συμπερίληψη”. Τα έξοδα διατροφής και διαμονής κατά τη διάρκεια της περιόδου κατάρτισης (από τις 14 Απριλίου το βράδυ έως τις 22 Απριλίου το πρωί) και το ταξίδι καλύπτονται από το πρόγραμμα Erasmus+. Η γλώσσα του προγράμματος είναι τα αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το E+ Training Course Creating Compassionate Cultures εδώ και εδώ. Κάντε αίτηση εδώ μέχρι την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2020.

Κατηγορίες

Συνδιοργανωτές

Υποστηρικτές / Χορηγοί: