Ιχθυοκαλλιέργειες: Η άμεση απειλή της επέκτασής τους και η άγνοια κινδύνου

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες | Ευεξια

2η Διάσχιση Μεθάνων

24 Μαρτίου 24
Μέθανα, Πόρος
Venue map link
24 Μαρτίου | 9:30 πμ - 3:00 μμ

Οι εγγραφές ανοίγουν σύντομα

Δραστηριoτητες | Ευεξια

2η Διάσχιση Μεθάνων

24 Μαρτίου 24

Τα Μέθανα με την ιδιαίτερη γεωγραφία τους και την άγρια ομορφιά τους μας προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες αναψυχής και απόδρασης από την καθημερινότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που το Volcanotrails και το Το Γίδι των Μεθάνων μας προσκαλούν στη 2η Διάσχιση Μεθάνων, που πραγματοποιείται την Κυριακή 24 Μαρτίου. Το σημείο συνάντησης είναι το παλιό λιμάνι των Μεθάνων, με ώρα εκκίνησης τις 9:30 πμ. Η Kαθετή στηρίζει αυτή τη δράση ως χορηγός επικοινωνίας αλλά και με την δική της μικρή πεζοπορική  ομάδα.

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 9,5 χιλιόμετρα, καθώς και 650 μέτρα ανάβασης. Ξεκινώντας από το παλιό λιμάνι των Μεθάνων θα καταλήξουμε στην πλατεία της Άνω Μούσκας. Εκεί θα μας περιμένει διάσημος σεφ των Μεθάνων με επιλογές ψητού κρέατος, καθώς και επιλογές για χορτοφάγους. Ακόμη, θα υπάρχει λεωφορείο για την επιστροφή των πεζοπόρων στο παλιό λιμάνι των Μεθάνων (σημείο εκκίνησης). Περισσότερες πληροφορίες για τη 2η Διάσχιση Μεθάνων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο volcanotrails.gr.

Η Καθετή προωθεί εναλλακτικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αειφόρο ανάπτυξη και στηρίζει τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Στο παρελθόν, έχει συνδιοργανώσει με το Volcanotrails την 1η Διάσχιση Μεθάνων και συμμετείχε με δική της ομάδα στους αγώνες Porosea. Παράλληλα, προωθεί με άρθρα τοπικές διοργανώσεις, όπως το Saronic SUP Cup και το Γίδι των Μεθάνων και αναδεικνύει τις ομάδες της περιοχής. Τέλος, στην Καθετή έχουν πραγματοποιηθεί τα αθλητικά σεμινάρια «Αθλητική ψυχολογία για αθλητές και προπονητές» και «Μαθαίνω να γυμνάζομαι σωστά».

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες