Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Επιχειρηματικoτητα | Καταρτιση

Διαδικτυακό σεμινάριο Ψηφιακού Μάρκετινγκ

23 Οκτωβρίου 20
Διαδικτυακά

23 Νοεμβρίου 2020 – 31 Δεκεμβρίου 2020

7:00μμ – 9:00μμ

Ετήσια συνδρομή:
€20 για ενήλικες
€10 για ανέργους και παιδιά.

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Επιχειρηματικoτητα | Καταρτιση

Διαδικτυακό σεμινάριο Ψηφιακού Μάρκετινγκ

23 Οκτωβρίου 20
Σας ενδιαφέρει επαγγελματικά ο κόσμος της ψηφιακής επικοινωνίας αλλά έχετε απορίες που δεν ξέρετε πώς να λύσετε; Θα θέλατε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που σας δίνει η ψηφιακή τεχνολογία και το διαδίκτυο αλλά δεν ξέρετε πώς; Νιώθετε ότι η επιχείρησή σας θα ήταν πιο ανταγωνιστική αν χρησιμοποιούσε καλύτερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Η Καθετή, ακούγοντας τις ανάγκες των ντόπιων επαγγελματιών, αποφάσισε να διοργανώσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο Ψηφιακού Μάρκετινγκ, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Η σύμβουλος μάρκετινγκ Ανθή Τσιόλα θα δομήσει το σεμινάριο και θα διαμορφώσει το περιεχόμενό του βάσει ερωτηματολογίου που θα σταλεί στους συμμετέχοντες, καθώς και βάσει των επιθυμιών που θα εκφράσουν στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση, που θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα (ημέρα και ώρα, αριθμός συναντήσεων) θα οριστικοποιηθεί από κοινού μετά από αυτή την πρώτη αναγνωριστική συνάντηση.  

Τι είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ και γιατί είναι σημαντικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις;

Ψηφιακό μάρκετινγκ είναι η χρήση ιστοτόπων (website) και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) για την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών. Το πελατολόγιο στο οποίο μπορεί να απευθυνθεί μια μικρομεσαία επιχείρηση διαδικτυακά είναι σαφέστατα μεγαλύτερο από αυτό στο οποίο μπορεί να στοχεύσει τοπικά στον χώρο δραστηριοποίησης. Χρησιμοποιώντας πρακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να απευθυνθούν σε ποικιλία κοινού-στόχου με αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο, με ελεγχόμενο κόστος και μετρήσιμα αποτελέσματα. Τα βασικά πλεονεκτήματα του ψηφιακού μάρκετινγκ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι τα εξής:
  1. Διάδραση και αμφίδρομη επικοινωνία με υποψήφιες ή και υπάρχουσες ομάδες-στόχους και ενημέρωση για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.
  2. Δυνατότητα επικοινωνίας, προβολής και προώθησης σε ευρύτερες ομάδες-στόχους (παγκόσμιο κοινό).
  3. Είναι μια ελεγχόμενη επένδυση, με άμεσα, μετρήσιμα και πολύ πιο οικονομικά αποτελέσματα, από εκείνα των παραδοσιακών καναλιών και τρόπων επικοινωνίας, όπως των διαφημίσεων.
  4. O ανταγωνισμός είναι ήδη online. Υπάρχει πληθώρα και ποικιλία ανταγωνιστικών επιχειρήσεων σε όλους τους τομείς.
  5. Γνωριμία και άμεση επικοινωνία με πελάτες και ομάδες-στόχους, και κατανόηση αναγκών και προτιμήσεων. Δημιουργία επαφής και άμεσης σχέσης, που οδηγεί σε ανάπτυξη εμπιστοσύνης και κατ’ επέκταση σε αναγνωρισιμότητα.
 

Εγγραφή στο σεμινάριο

Κάντε εγγραφή στο info@katheti.gr. Το διαδικτυακό σεμινάριο Ψηφιακού Μάρκετινγκ θα γίνει μέσω Zoom και προϋπόθεση για να το παρακολουθήσει κανείς είναι να είναι μέλος της Καθετής. Μπορείτε να γίνετε μέλος της Καθετής με ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για τους ενήλικες και 10 για ανέργους και παιδιά. Ως μέλη, έχετε ονομαστική κάρτα μέλους, προτεραιότητα στις δραστηριότητές μας, και το προνόμιο να δανείζεστε βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας.

Κατηγορίες