Ιχθυοκαλλιέργειες: Η άμεση απειλή της επέκτασής τους και η άγνοια κινδύνου

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες
Καταρτιση | Πολιτισμoς

Μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες 2019-2020

14 Οκτωβρίου 19
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website

14 Οκτωβρίου 2019 – 27 Μαϊου 2020

2:30μμ – 3:30μμ

 

Δωρεάν

Εθελόντριες: Βίκυ Μακρίδου
Μαρία Πατεράκη
Κωνσταντίνα Χριστοδούλου

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Καταρτιση | Πολιτισμoς

Μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες 2019-2020

14 Οκτωβρίου 19

Με τη βοήθεια των εθελοντριών μας, συνεχίζονται και φέτος τα δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες και σε παιδιά μεταναστών. Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα που δε μιλούν την ελληνική γλώσσα και διαθέτουν περιορισμένα οικονομικά μέσα.

Η Καθετή δίνει την ευκαιρία σε μαθητές όλων των ηλικιών, από διαφορετικές χώρες (Ινδία και Βενεζουέλα μέχρι τώρα) και διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα, να ενταχθούν ομαλότερα στην τοπική κοινωνία. Αυτό λειτουργεί προς όφελος τόσο των ίδιων όσο και της τοπικής κοινότητας, και ιδιαίτερα της σχολικής.

Όλα τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν από την Καθετή, χάρη στην υποστήριξη των εθελοντριών Βίκυς Μακρίδου, Μαρίας Πατεράκη και Κωνσταντίνας Χριστοδούλου. Οι εθελόντριες, εκτός από τη χαρά της προσφοράς, αποκτούν εμπειρία στη διδασκαλία των ελληνικών ως ξένης γλώσσας και εξοικείωση με ειδικά διαμορφωμένα για τον σκοπό αυτό εγχειρίδια, όπως το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά και το Επικοινωνήστε Ελληνικά.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η “Καθετή” προσφέρει δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες. Διαβάστε περισσότερα για τα μαθήματα της περιόδου 2018-2019 εδώ.

Κατηγορίες