Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Έκθεση «ΧΑΡΑκτικά σε κόκκινο και μαύρο»

27 Ιουνίου 24
Κτίριο Συγγρού, Πόρος, Αττική, 18020
Venue map link
27 Ιουνίου - 28 Ιουνίου

10:00 πμ – 1:00 μμ

Δωρεάν

Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Έκθεση «ΧΑΡΑκτικά σε κόκκινο και μαύρο»

27 Ιουνίου 24

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Πόρου παρουσιάζουν τη διαδραστική έκθεση «ΧΑΡΑκτικά σε κόκκινο και μαύρο» στο κτίριο Συγγρού στις 27 και 28 Ιουνίου, 10:00 με 13:00. Η έκθεση χαρακτικής που θα επισκεφθείτε θα είναι διαδραστική, ο χώρος ταυτόχρονα θα μετατραπεί σε ένα ανοικτό εργαστήριο χαρακτικής για όποιον/-α ενδιαφέρεται να μάθει λίγο περισσότερο για την χαρακτική. Μικροί/-ες και μεγάλοι/-ες επισκέπτες/-ριες θα βρουν στον χώρο υλικά, αλλά και μικρούς/-ές δασκάλους/-ες, ώστε να μπορέσουν να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την τέχνη αυτή δημιουργώντας ένα δικό τους χαρακτικό έργο που θα μπορούν είτε να το αφήσουν, συμπληρώνοντάς το στην ήδη υπάρχουσα έκθεση, είτε να το πάρουν μαζί τους ως ενθύμιο.

Η έκθεση «ΧΑΡΑκτικά σε κόκκινο και μαύρο» είναι εξ ολοκλήρου δημιουργημένη από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Πόρου (5-12 ετών) με την επιμέλεια από την υπεύθυνη της δομής, εικαστικό, Μάρα Δημοπούλου.

Η έκθεση αυτή απευθύνεται τόσο σε ενήλικες θεατές όσο και σε παιδιά νηπιακής ηλικίας και άνω. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε, με την βοήθεια της χρωματοθεραπείας και την ψυχολογία της τέχνης, τα δικά σας συναισθήματα. Να αναλύσετε, να συνδεθείτε ή να αποσυνδεθείτε και να βιώσετε την δική σας σκοπιά μέσα από μια έκθεση λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες. Και γιατί όχι και να δημιουργήσετε ένα χαρακτικό με την βοήθειά μας και να το τοποθετήσετε στην ήδη υπάρχουσα έκθεση, βάζοντας έτσι μεταφορικά και κυριολεκτικά ένα κομμάτι από εσάς, δίπλα μας.

Η τέχνη ανήκει σε όλους/-ες και οφείλει να μοιράζεται.

Κατηγορίες