Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
xmas ornaments
Δραστηριoτητες

Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών

5 Δεκεμβρίου 21
Πόρος
Venue map link
5 Δεκεμβρίου, 2021 | 11:00 πμ - 3:00 μμ

2€ για κάθε παιδί.

Παρακαλούμε να κάνετε κράτηση
λόγω περιορισμένων θέσεων

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Δραστηριoτητες

Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών

5 Δεκεμβρίου 21

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μια περίοδος γεμάτη αγάπη, συμβολισμούς, ελπίδα και χαρά. Μια γιορτή γεμάτη συναισθήματα, με ξεχωριστή σημασία για όλους μας, και κυρίως για τα παιδιά. Τι θα λέγατε να τη γιορτάσουμε φέτος δίνοντας τη δική μας δημιουργική νότα; Τι πιο όμορφο από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια ή ένα χειροποίητο δώρο! Ελάτε στο Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών που διοργανώνει η Καθετή, για να δημιουργήσουμε παρέα και να διασκεδάσουμε! Το εργαστήρι θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο κτίριο Δουζίνα στον Πόρο (δίπλα στο Σινέ Διάνα). Θα σας περιμένουμε στον χώρο από τις 11:00 ως τις 15:00, για να μάθετε να φτιάχνετε στολίδια με διαφορετικές τεχνικές και να πάρετε μαζί σας το πιο αγαπημένο σας στολίδι φεύγοντας. Το κόστος συμμετοχής είναι 2€ για κάθε παιδί.

 

Ευφάνταστες δημιουργίες

Στο Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών θα πάρουμε ιδέες για πρωτότυπες και εντυπωσιακές κατασκευές, που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα. Οι κατασκευές θα γίνουν με απλά υλικά από το σπίτι μας ή υλικά από τη φύση που θα υπάρχουν ήδη στον χώρο του εργαστηρίου. Στη συντροφιά μας θα βρίσκονται η Ελένη Παύλου από το εργαστήριο «Εργάνη» και ο Αντώνης Πάνου από το «Παρασχοίνιον» για να μας δώσουν ιδέες και να μας βοηθήσουν στις κατασκευές. Η Ανούκ Κουβαρά-Brinkerink θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε κάρτες και η Μάρα Δημοπούλου θα ζωγραφίσει και θα φτιάξει κολλάζ μαζί μας. Στο εργαστήρι, πέρα από το στολίδι που θα επιλέξουμε να πάρουμε και από αυτά που θα φτιάξουμε, μπορούμε να πάρουμε στολίδια για το σπίτι μας με μια μικρή ενίσχυση στην Καθετή.

Ό,τι θα μάθουμε στο Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών μπορεί να μας εμπνεύσει να κάνουμε ακόμα περισσότερες κατασκευές στο σπίτι, περνώντας ποιοτικό χρόνο παρέα με την οικογένειά μας. Η Καθετή σάς προσκαλεί να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά, να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα, με μοναδικά όπλα την φαντασία σας και απλά υλικά που όλοι έχουμε γύρω μας. Έτσι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα δώρα μας θα αποκτήσουν ξεχωριστή αξία, γιατί θα έχουν κάτι από την προσωπικότητά μας και θα έχουν δημιουργηθεί από καρδιάς. Φέτος ας βάλουμε και τη δική μας υπογραφή στη μαγεία των γιορτών.

Το εργαστήρι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο ή αν δεν το επιτρέψει ο καιρός σε εσωτερικό με όλες τις πόρτες ανοιχτές. Θα λειτουργούν τέσσερις πάγκοι. Ένας για κάθε κατηγορία κατασκευής. Για λόγους ασφάλειας τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μάσκα και self test ή ότι ορίζουν τα μέτρα εκείνη την περίοδο.

Λόγω περιορισμένων θέσεων παρακαλούμε να κάνετε κράτηση για μια ή περισσότερες κατηγορίες κατασκευών και για το χρονικό διάστημα παραμονής στον χώρο ανά μισάωρο (11:00-11:30, 11:30-12:00, 12:00-12:30, 12:30-13:00, 13:00-13:30, 13:30-14:00, 14:00-14:30, 14:30-15:00).

Καλές γιορτές σε όλους!

Κατηγορίες