Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Εργαστήρι φωτογραφίας «Μαθαίνω τη φωτογραφική μου μηχανή»

19 Φεβρουαρίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
19 Φεβρουαρίου | 8:00 μμ - 10:00 μμ

Είσοδος ελεύθερη

+ 30 22980 43825
info@katheti.gr

Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Εργαστήρι φωτογραφίας «Μαθαίνω τη φωτογραφική μου μηχανή»

19 Φεβρουαρίου 24

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 8:00 μμ, πραγματοποιείται στην Καθετή το δεύτερο εργαστήρι φωτογραφίας «Μαθαίνω τη φωτογραφική μου μηχανή», διάρκειας δύο ωρών. Το εργαστήρι της φωτογραφικής ομάδας Πόρου-Τροιζηνίας «Πέρασμα» έχει σκοπό να καλύψει τις βασικές αρχές της φωτογραφίας και, παράλληλα, τις κυριότερες τεχνικές ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής.

Φέρτε μαζί σας την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή (DSLR ή mirrorless) για να μάθουμε από το πώς κρατάμε σωστά την κάμερα μέχρι και το βασικό τρίγωνο που συνθέτει την έκθεση μιας φωτογραφίας (διάφραγμα, ταχύτητα κλείστρου και ευαισθησία αισθητήρα-ISO). Σε αυτό το εργαστήρι, μέσα από θεωρία και πρακτικές ασκήσεις, θα προσπαθήσουμε να απομυθοποιήσουμε την πολυπλοκότητα των ρυθμίσεων μιας φωτογραφικής κάμερας, κάτι που θα μας βοηθήσει να πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε φορά που τραβάμε μια φωτογραφία! Η ομάδα αποτελείται από ερασιτέχνες/-ιδες φωτογράφους της περιοχής μας και η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους και όλες που θέλουν να μάθουν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους πάνω στη φωτογραφία. Θα είναι χαρά μας να μεγαλώσουμε την ομάδα με νέα μέλη, δημιουργώντας δεσμούς και δράσεις μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.

Η Καθετή στηρίζει την τέχνη της φωτογραφίας. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει φωτογραφικές εκθέσεις όπως: «Ταβέρνα “Σωτήρης”»,  «Athlesis», καθώς και την εικαστική έκθεση «Γέφυρες». Κάποιες από τις εκθέσεις συνοδεύονταν και από λευκώματα, προωθώντας τους ντόπιους/-ες καλλιτέχνες/-ιδες. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Καθετή φιλοξένησε με επιτυχία την εικαστική έκθεση «Μεταμορφώσεις», μέρος του Poros Arts Festival. Παράλληλα, η Καθετή, προβάλλοντας ντόπιους/ες φωτογράφους, τύπωσε το 2021 και το 2023 το δικό της Ημερολόγιο.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

 

Κατηγορίες