Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες

Καθαρίζουμε την περιοχή των Αγ. Αναργύρων (Νησάκι) με το ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μεθάνων

23 Ιανουαρίου 24
Μέθανα, Πόρος
Venue map link
23 Ιανουαρίου | 9:00 πμ - 11:00 πμ

Τηλέφωνο: + 30 22980 43825
Email: info@katheti.gr

Δραστηριoτητες

Καθαρίζουμε την περιοχή των Αγ. Αναργύρων (Νησάκι) με το ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μεθάνων

23 Ιανουαρίου 24

Στόχος μας στην Καθετή είναι η πραγματοποίηση ενός εθελοντικού καθαρισμού μια φορά το μήνα. Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 9:00 πμ, καθαρίζουμε την περιοχή των Αγ. Αναργύρων (Νησάκι) Μεθάνων με το ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μεθάνων. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε δράσεις που αποσκοπούν στην πολύπλευρη μόρφωση και εξέλιξη των κατοίκων της περιοχής μας.

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στο να μάθουν τα παιδιά τα οφέλη του εθελοντισμού και παράλληλα να γνωρίσουν τα όμορφα μέρη της περιοχής. Ο εθελοντισμός είναι μια πράξη μέσα από την οποία οι νέοι/-ες μαθαίνουν πώς να είναι ενεργά μέλη στην κοινότητά τους, αποκτώντας ταυτόχρονα κοινωνικές ευαισθησίες και νέες δεξιότητες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη εθελοντική δράση συμβάλλει στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης, καθώς η περιβαλλοντική κρίση αφορά όλους και όλες μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια του ολοήμερου Δημοτικό Σχολείο Μεθάνων, Γεωργία Σκούρτη για την άψογη συνεργασία μας.

Η Καθετή στηρίζει έμπρακτα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη. Στο παρελθόν, έχουμε καθαρίσει εθελοντικά τα σοκάκια της Σφαιρίας με το ΚΔΑΠ Πόρου και παραλίες της περιοχής μας με τους μαθητές/-τριες του Γενικού Λυκείου Γαλατά, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Τροιζήνας, καθώς και με τα παιδιά του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας, μέσα και από το πρόγραμμα «Υιοθέτησε μια παραλία». Παράλληλα, στην Καθετή πιστεύουμε στην εθελοντική εργασία, μέσα από την οποία ευαισθητοποιούμαστε, αποκτούμε φίλους και φίλες, εργασιακή πείρα και αναρίθμητες δεξιότητες.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Φωτογραφία: Γιάννης Λαζάρου

Κατηγορίες