Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
syniehizoume stis paralies
Δραστηριoτητες

Καθαρίζουμε την παραλία της Αγίας Σωτήρας με το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Γαλατά

27 Φεβρουαρίου 24
Παραλία Αγίας Σωτήρας, Γαλατάς
27 Φεβρουαρίου | 9:00 πμ - 11:30 πμ
Δραστηριoτητες

Καθαρίζουμε την παραλία της Αγίας Σωτήρας με το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Γαλατά

27 Φεβρουαρίου 24

Στόχος μας στην Καθετή είναι η πραγματοποίηση ενός εθελοντικού καθαρισμού μια φορά το μήνα. Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 9:00 πμ, καθαρίζουμε την παραλία της Αγίας Σωτήρας στον Γαλατά με το ΕΠΑΛ Γαλατά. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε δράσεις που αποσκοπούν στην πολύπλευρη μόρφωση και εξέλιξη των κατοίκων της περιοχής μας.

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στο να μάθουν οι μαθητές/-τριες τα οφέλη του εθελοντισμού και παράλληλα να γνωρίσουν τα όμορφα μέρη της περιοχής. Ο εθελοντισμός είναι μια πράξη μέσα από την οποία οι νέοι/-ες μαθαίνουν πώς να είναι ενεργά μέλη στην κοινότητά τους, αποκτώντας ταυτόχρονα κοινωνικές ευαισθησίες και νέες δεξιότητες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη εθελοντική δράση συμβάλλει στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης, καθώς η περιβαλλοντική κρίση αφορά όλους και όλες μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές και τις καθηγήτριες του ΕΠΑΛ Γαλατά για την άψογη συνεργασία μας.

Η Καθετή στηρίζει έμπρακτα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη. Στο παρελθόν, έχουμε καθαρίσει εθελοντικά τα σοκάκια της Σφαιρίας με το ΚΔΑΠ Πόρου και παραλίες της περιοχής μας με τους μαθητές/-τριες του Γενικού Λυκείου Γαλατά, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Τροιζήνας, το Δημοτικό σχολείο Μεθάνων καθώς και με τα παιδιά του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας, μέσα και από το πρόγραμμα «Υιοθέτησε μια παραλία». Παράλληλα, στην Καθετή πιστεύουμε στην εθελοντική εργασία, μέσα από την οποία ευαισθητοποιούμαστε, αποκτούμε φίλους και φίλες, εργασιακή πείρα και αναρίθμητες δεξιότητες.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες