Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Καταρτιση

Mαθήματα ελληνικών 2022-2023

3 Οκτωβρίου 22
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link

Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2022

Κάθε Δευτέρα 5:00μμ – 6:00μμ

Δωρεάν

Τάξεις 5 ατόμων

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Καταρτιση

Mαθήματα ελληνικών 2022-2023

3 Οκτωβρίου 22

Η Καθετή καλεί ανθρώπους της περιοχής όλων των ηλικιών που θα ήθελαν να μάθουν ελληνικά αλλά δεν έχουν τα οικονομικά μέσα για μαθήματα στα δωρεάν μαθήματα ελληνικών της.

Συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες και παιδιά μεταναστών για πέμπτη χρονιά. Τα μαθήματα θα γίνουν από εθελόντριες της Καθετής. Απευθύνονται σε άτομα που δεν μιλούν την ελληνική γλώσσα και διαθέτουν περιορισμένα οικονομικά μέσα. Τα μαθήματα θα γίνουν στον χώρο της Καθετής.

Τα μαθήματα ελληνικών προσφέρονται δωρεάν σε όλα μέλη της Καθετής. Ξεκινάνε τον Οκτώβριο σε τμήματα των πέντε ατόμων το πολύ. Οι ημέρες και ώρες των μαθημάτων θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση των εθελοντών και των μαθητών.

Με τα μαθήματα ελληνικών, η Καθετή δίνει την ευκαιρία σε μαθητές όλων των ηλικιών από διαφορετικές χώρες και διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα, να ενταχθούν ομαλότερα στην τοπική κοινωνία. Αυτό λειτουργεί προς όφελος τόσο των ίδιων όσο και της τοπικής κοινότητας, και ιδιαίτερα της σχολικής.

Οι εθελόντριες, εκτός από τη χαρά της προσφοράς, αποκτούν εμπειρία στη διδασκαλία των ελληνικών ως ξένης γλώσσας. Επιπρόσθετα εξοικειώνονται με ειδικά διαμορφωμένα για τον σκοπό αυτό εγχειρίδια, όπως το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά και το Επικοινωνήστε Ελληνικά. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

 

Κατηγορίες