Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Ευεξια | Καταρτιση

Προσωπικές αξίες: Η προσωπική μας πυξίδα

12 Δεκεμβρίου 18
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website
12 Δεκεμβρίου, 2018 | 2:30 μμ - 4:30 μμ

Δωρεάν

Έως 15 άτομα

Συνεργάτες: Αναστασία Καρούτη

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Ευεξια | Καταρτιση

Προσωπικές αξίες: Η προσωπική μας πυξίδα

12 Δεκεμβρίου 18

Αυτό που μας καθοδηγεί στη ζωή είναι οι αξίες μας· όταν ό,τι κάνουμε ευθυγραμμίζεται με αυτές, τότε νιώθουμε πως η ζωή μας είναι καλή. Όταν, όμως, συμβαίνουν πράγματα που μας δυσαρεστούν, τότε μπορούμε εύκολα να χάσουμε τον έλεγχο ή να νιώσουμε απογοήτευση.

Έννοιες όπως η ηθική και τα ιδανικά γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο σχολείο και συχνά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μαθήματος. Οι εκπαιδευτικοί, ωστόσο, οφείλουν να δρουν αντικειμενικά και να μπορούν να διαχειριστούν αυτές τις λεπτές καταστάσεις. Έτσι, λοιπόν, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν στα χέρια τους τα κατάλληλα εργαλεία για να ανακαλύψουν πρώτα από όλα τον εαυτό τους. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις αξίες μας και να μάθουμε έννοιες όπως η αυτογνωσία, η ενσυναίσθηση και η συνειδητότητα μέσα από βιωματικές ασκήσεις που εφαρμόζονται εύκολα και στην τάξη σε ένα δίωρο, διαδραστικό σεμινάριο.

Η εκπαιδεύτρια Αναστασία Καρούτη είναι καθηγήτρια αγγλικών και μεταφράστρια με μεταπτυχιακές σπουδές στις σπουδές φύλου και τη φεμινιστική θεωρία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση, τη μη τυπική και βιωματική μάθηση, τη διαπολιτισμική επικοινωνία και το πρόγραμμα Erasmus+ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για δύο χρόνια υπήρξε εκπαιδεύτρια ενηλίκων και εκπαιδευτική σύμβουλος σε οργανώσεις στη Ρουμανία. Το 2013-2014 συμμετείχε στο εθνικό πρόγραμμα ανάπτυξης επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων  GROW. Ως εκπαιδεύτρια, ήταν υπεύθυνη για τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και για την παράδοση βιωματικών σεμιναρίων σε εφήβους, αλλά και για την κατάρτιση διεθνών εθελοντών σε θέματα μη τυπικής μάθησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, αλλά και στο ευρύ κοινό.

Κατηγορίες