Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Δραστηριoτητες | Καταρτιση

Πρώτη ανοιχτή συνάντηση της φωτογραφικής ομάδας «Πέρασμα»

22 Ιανουαρίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
22 Ιανουαρίου | 8:00 μμ - 9:30 μμ

Είσοδος ελεύθερη

Δραστηριoτητες | Καταρτιση

Πρώτη ανοιχτή συνάντηση της φωτογραφικής ομάδας «Πέρασμα»

22 Ιανουαρίου 24

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 8:00 μμ, πραγματοποιείται στην Καθετή η πρώτη ανοιxτή συνάντηση της φωτογραφικής ομάδας «Πέρασμα». Η φωτογραφική ομάδα Πόρου-Τροιζηνίας «Πέρασμα» δημιουργήθηκε πριν μερικούς μήνες για να φέρει τους/τις ερασιτέχνες/-ισσες φωτογράφους της περιοχής μας πιο κοντά. Σκοπός μας είναι να μοιραστούμε τη γνώση μας πάνω στη φωτογραφία, να δημιουργήσουμε κοινωνικούς δεσμούς και να προωθήσουμε την κουλτούρα και τον πολιτισμό μέσα από την φωτογραφία.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να μοιραστούμε ιδέες και να σχεδιάσουμε μαζί τις επόμενές μας δράσεις, όπως μαθήματα, σεμινάρια, φωτογραφικές βόλτες και εκθέσεις. Η φωτογραφική ομάδα «Πέρασμα» έχει ήδη σελίδα στο Facebook, στην οποία μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες ντόπιων φωτογράφων που είναι ήδη μέλη της ομάδας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους και όλες που θέλουν να μάθουν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους πάνω στη φωτογραφία. Θα είναι χαρά μας να μεγαλώσουμε την ομάδα με νέα μέλη, δημιουργώντας δεσμούς και δράσεις μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.

Η Καθετή στηρίζει την τέχνη της φωτογραφίας. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει φωτογραφικές εκθέσεις όπως: «Ταβέρνα “Σωτήρης”»,  «Athlesis», καθώς και την εικαστική έκθεση «Γέφυρες». Κάποιες από τις εκθέσεις συνοδεύονταν και από λευκώματα, προωθώντας τους ντόπιους/-ες καλλιτέχνες/-ιδες. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Καθετή φιλοξένησε με επιτυχία την εικαστική έκθεση «Μεταμορφώσεις», μέρος του Poros Arts Festival. Παράλληλα, η Καθετή, προβάλλοντας ντόπιους/ες φωτογράφους, τύπωσε το 2021 και το 2023 το δικό της Ημερολόγιο.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

 

 

Κατηγορίες