Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Πολιτισμoς

Συνάντηση της φωτογραφικής ομάδας «Πέρασμα»

20 Μαΐου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
20 Μαΐου | 8:00 μμ - 9:00 μμ

Είσοδος ελεύθερη

+ 30 22980 43825 , info@katheti.gr

 

Πολιτισμoς

Συνάντηση της φωτογραφικής ομάδας «Πέρασμα»

20 Μαΐου 24

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου τις 8:00 μμ, πραγματοποιείται στην Καθετή συνάντηση απολογισμού και σχεδιασμού της φωτογραφικής ομάδας «Πέρασμα». Η φωτογραφική ομάδα Πόρου-Τροιζηνίας «Πέρασμα» δημιουργήθηκε πριν μερικούς μήνες για να φέρει τους/τις ερασιτέχνες/-ιδες φωτογράφους της περιοχής μας πιο κοντά. Σε αυτή την συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, καθώς και να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Μέσα από συναντήσεις και εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν του χειμερινούς μήνες, καταφέραμε ως φωτογραφική ομάδα να στήσουμε την πρώτη μας  έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η θάλασσά μας», που φιλοξενείται στην Καθετή. Παράλληλα, συμμετείχαμε στην έκθεση «The Road Not Taken», που συντόνισε το iFocus στο πλαίσιο της 15ης PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo, στις 7 Απριλίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Π. Φαλήρου» (Tae Kwon Do). Σκοπός της ομάδας είναι να μοιραστούμε τη γνώση μας πάνω στη φωτογραφία, να δημιουργήσουμε κοινωνικούς δεσμούς και να προωθήσουμε την κουλτούρα και τον πολιτισμό μέσα από την φωτογραφία.

Η Καθετή στηρίζει την τέχνη της φωτογραφίας. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει φωτογραφικές εκθέσεις όπως: «Ταβέρνα “Σωτήρης”»,  «Athlesis», καθώς και την εικαστική έκθεση «Γέφυρες». Κάποιες από τις εκθέσεις συνοδεύονταν και από λευκώματα, προωθώντας τους ντόπιους/-ες καλλιτέχνες/-ιδες. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Καθετή φιλοξένησε με επιτυχία την εικαστική έκθεση «Μεταμορφώσεις», μέρος του Poros Arts Festival. Παράλληλα, η Καθετή, προβάλλοντας ντόπιους/ες φωτογράφους, τύπωσε το 2021 και το 2023 το δικό της Ημερολόγιο.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες