Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
katheti's bag

Η τσάντα της Καθετής 

26 Ιανουαρίου 22
26 Ιανουαρίου, 2022 | 8:00 πμ - 5:00 μμ

Στην τιμή των €25

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Η τσάντα της Καθετής 

26 Ιανουαρίου 22
Μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα αποδεικνύεται πάντα χρήσιμη για τις μεταφορές που χρειάζεται να κάνουμε σε καθημερινή βάση. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα μιας τσάντας που να ανταποκρίνεται στη σύγχρονη εποχή και τις απαιτήσεις της. Να είναι, δηλαδή, εύχρηστη και οικολογική. Η τσάντα της Καθετή είναι προϊόν συνεργασίας με το εργαστήρι υφαντικής Εργάνη. Είναι μαύρη, υφασμάτινη, με διακριτικό κέντημα το λογότυπο της Καθετής. Μπορείτε να αποκτήσετε την τσάντα στην τιμή των €25.  

Χρήση και συνείδηση

Οι επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες μπήκανε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια με σκοπό να περιορίσουμε την κατανάλωση αντικειμένων μιας χρήσης και κατά συνέπεια να μειώσουμε τα απορρίμματα που παράγουμε. Η χρήση τους συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και κατά συνέπεια στην προστασία της υγείας μας. Όλες εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, όμως δεν είναι όλες ίδιες. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους διαφέρουν. Μπορεί η χρήση τους να περιορίζει το πλαστικό, αλλά έχει σημασία και από τι είδους υλικά είναι κατασκευασμένες οι ίδιες. Δεν είναι καλύτερα να έχουν και αυτές μικρό αποτύπωμα άνθρακα και θετικό οικολογικό αντίκτυπο;  

Μεταφορά με στιλ

Όλες αυτές οι σκέψεις συνέβαλαν ώστε να δημιουργηθεί η τσάντα της Καθετής. Είναι πολυχρηστική και από όλες τις απόψεις οικολογική, αφού είναι υφασμάτινη. Είναι χειροποίητη και μάλιστα δημιούργημα τοπικής τεχνίτριας. Το γεγονός αυτό της δίνει μοναδικότητα και «καταγωγή», είναι προϊόν του τόπου μας. Επίσης είναι και πολύ όμορφη! Συνεπώς, πέρα από τα οικολογικά κριτήρια, καλύπτει και τα αισθητικά. Η τσάντα της Καθετής έγινε με μεράκι και με σκοπό να συνοδεύει τις μεταφορές μας με στιλ και κομψότητα.
Αποκτήστε την στην τιμή των 25 ευρώ, συμβάλλοντας συγχρόνως στην υλοποίηση των δράσεων της Καθετής. Δράσεων που αναδεικνύουν και ενισχύουν τον πολιτισμό, στοχεύουν στην προστασία του πολύ όμορφου φυσικού περιβάλλοντός μας και προωθούν την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής. Ενισχύστε τις δράσεις μας!

Κατηγορίες