Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Βραδιά σινεμά «Ένας θρίαμβος»

16 Φεβρουαρίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
16 Φεβρουαρίου | 8:00 μμ - 10:00 μμ

Εισιτήριο: 5€

Προσφορά για μέλη: στις δύο προβολές η τρίτη δωρεάν

Πολιτισμoς

Βραδιά σινεμά «Ένας θρίαμβος»

16 Φεβρουαρίου 24

Η ταινία «Ένας θρίαμβος» (Un triomphe) του Εμανουέλ Κουρκόλ, που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου, θα προβληθεί στην Καθετή την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 8:00 μμ! Πρόκειται για μια συγκινητική κωμωδία βασισμένη σε αληθινές εμπειρίες, που αποδεικνύει πως η τέχνη είναι για όλους και όλες! Το εισιτήριο κοστίζει 5€ και τα μέλη δικαιούνται προσφορά για τις βραδιές σινεμά: στις δύο προβολές η τρίτη δώρο! Η ταινία θα προβληθεί στα γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Ο Ετιέν, ένας άνεργος αλλά αξιαγάπητος ηθοποιός, διευθύνει ένα θεατρικό εργαστήριο σε μια φυλακή, όπου συγκεντρώνει έναν απίθανο θίασο κρατουμένων για να ανεβάσουν το διάσημο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ “Περιμένοντας τον Γκοντό”.Όταν του επιτραπεί να πάρει την ομάδα των κρατούμενων σε περιοδεία του έργου σε κανονικά θέατρα έξω από τη φυλακή, ο Ετιέν έχει επιτέλους την ευκαιρία να μεγαλουργήσει.

Η Καθετή προωθεί την τέχνη του κινηματογράφου με πολλαπλές δράσεις της. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει τo Διήμερο Φιλοσοφίας και Κινηματογράφου, καθώς και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Ταινιών Μικρού Μήκους για το Poros Arts Festival 2023. Το φθινόπωρο του 2022, η Καθετή προώθησε το κάστινγκ και συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας του Κωστή Χαραμουντάνη με τίτλο «Κιούκα».

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

 

Κατηγορίες