Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Βραδιά σινεμά «Φαντασία»

5 Ιανουαρίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
5 Ιανουαρίου | 6:00 μμ - 8:30 μμ

Είσοδος ελεύθερη

Πολιτισμoς

Βραδιά σινεμά «Φαντασία»

5 Ιανουαρίου 24

Αυτόν τον χειμώνα, βραδιές κινηματογράφου έρχονται στην Καθετή! Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μμ σας προσκαλούμε όλες και όλους στον καινούργιο χώρο προβολών της Καθετής, όπου θα προβληθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων «Φαντασία» (1940) του Walt Disney! H ταινία αυτή κατέχει μια ξεχωριστή θέση στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων και έχει αγαπηθεί τόσο γενιές μικρών και μεγάλων όλα αυτά τα χρόνια.

H «Φαντασία» είναι μια συλλογή από αποσπάσματα κινουμένων σχεδίων γεμάτα ζωντανές και ευφάνταστες εικόνες, συνοδευόμενα από κομμάτια κλασσικής μουσικής διάσημων συνθετών (Μπαχ, Τσαϊκόφσκι, Στραβίνσκι κ.α.). Η ταινία περιλαμβάνει εμβληματικές σκηνές όπως ο Μίκι Μάους ως μαθητευόμενος μάγος, ιπποπόταμους και αλιγάτορες που χορεύουν, μυθικά πλάσματα και αφηρημένα μοτίβα. Ο συνδυασμός καινοτόμων τεχνικών animation και κλασικής μουσικής δημιουργεί μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Η Καθετή προωθεί την τέχνη του κινηματογράφου με πολλαπλές δράσεις της. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει τo Διήμερο Φιλοσοφίας και Κινηματογράφου, καθώς και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Ταινιών Μικρού Μήκους για το Poros Arts Festival 2023. Το φθινόπωρο του 2022, η Καθετή προώθησε το κάστινγκ και συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας του Κωστή Χαραμουντάνη με τίτλο «Κιούκα».

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες