Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Βραδιά σινεμά «Μια νύχτα μαγική»

22 Μαρτίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
22 Μαρτίου | 8:00 μμ - 10:00 μμ

Εισιτήριο: 5€

Προσφορά για μέλη: στις δύο προβολές η τρίτη δωρεάν

Πολιτισμoς

Βραδιά σινεμά «Μια νύχτα μαγική»

22 Μαρτίου 24

Η ταινία «Μια νύχτα μαγική» (Chambre 212) του Κριστόφ Ονορέ θα προβληθεί στην Καθετή την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 8:00 μμ. Μια πρωτότυπη κωμωδία, που ακροβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία της πρωταγωνίστριας, η οποία με την ερμηνεία της απέσπασε το 2019 το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών. Το εισιτήριο κοστίζει 5€ και τα μέλη δικαιούνται προσφορά για τις βραδιές σινεμά: στις δύο προβολές η τρίτη δώρο! Η ταινία θα προβληθεί στα γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Η Μαρία και ο Ρίτσαρντ είναι παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια. Όταν οι απιστίες της πρώτης έρχονται στο φως, η σχέση τους κλονίζεται. Μετακομίζει στο δωμάτιο 212 του ξενοδοχείου απέναντι από τη συζυγική εστία και από εκεί παρακολουθεί τον άντρα της και σκηνές από την κοινή τους ζωή. Κατά τη διάρκεια μιας μαγικής νύχτας, επισκέπτες από το παρελθόν εμφανίζονται στο δωμάτιό της καταθέτοντας την άποψή τους για την κρίση που περνά ο γάμος της. Η Μαρία τότε εξερευνά τις έννοιες της επιθυμίας, του συμβιβασμού και της νοσταλγίας. Πήρε άραγε τη σωστή απόφαση;

Η Καθετή προωθεί την τέχνη του κινηματογράφου με πολλαπλές δράσεις της. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει τo Διήμερο Φιλοσοφίας και Κινηματογράφου, καθώς και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Ταινιών Μικρού Μήκους για το Poros Arts Festival 2023. Το φθινόπωρο του 2022, η Καθετή προώθησε το κάστινγκ και συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας του Κωστή Χαραμουντάνη με τίτλο «Κιούκα».

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Εταιρεία διανομής: One from the Heart

Κατηγορίες