Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Βραδιά παιχνιδιού: «Τεχνο-κάψουλα» το παιχνίδι γνώσεων για τον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα

20 Φεβρουαρίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
20 Φεβρουαρίου | 6:00 μμ - 8:00 μμ

Δωρεάν συμμετοχή

Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Βραδιά παιχνιδιού: «Τεχνο-κάψουλα» το παιχνίδι γνώσεων για τον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα

20 Φεβρουαρίου 24

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 6:00 μμ παίζουμε στην Καθετή για πρώτη φορά την «Τεχνο-κάψουλα», το παιχνίδι γνώσεων για τον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα! Σκοπός της «Τεχνο-κάψουλας» είναι η γνωριμία μας με τον τοπικό πολιτισμό και την ιστορία μέσα από ένα παιχνίδι γνώσης και τύχης. Σας προσκαλούμε να φτιάξετε τη δική σας ομάδα ή να συμμετέχετε ατομικά και να έρθετε να παίξουμε μαζί το πρώτο παιχνίδι γνώσεων για την περιοχή μας! Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το επιτραπέζιο παιχνίδι «Τεχνο-κάψουλα» φτιάχτηκε για την περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων μέσα από το παιδικό εργαστήρι καλλιτεχνικής καταγραφής Τροιζηνίας-Μεθάνων. Σε αυτό προστέθηκαν ερωτήσεις που σχετίζονται με τον Πόρο, δημιουργώντας ένα παιχνίδι για την ευρύτερη περιοχή μας. Θέλοντας να κάνουμε το επιτραπέζιο ακόμα πιο διασκεδαστικό, μεταφέραμε το ταμπλό του παιχνιδιού σε μεγάλο μουσαμά και τις ερωτήσεις σε μεγάλη οθόνη! Με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι γίνεται πιο ζωντανό και πιο διαδραστικό, έτοιμο να φιλοξενήσει μεγάλες ομάδες και περισσότερους/-ες παίχτες/-τριες!

Η Καθετή δημιουργεί και προωθεί δράσεις με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής περιοχής. Μέσα από την τέχνη του θεάτρου, η Καθετή δημιούργησε το εργαστήρι καταγραφής του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, που οδήγησε στην θεατρική παράσταση «Πέρασμα». Παράλληλα, μέσα από την έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας «Γέφυρες» καταφέραμε να συνδέσουμε το παρελθόν με το παρόν του τόπου μας. Πρόσθετα, δημιουργήσαμε και προσφέρουμε τα «Σοκάκια», ένα περιπετειώδες και διασκεδαστικό παιχνίδι για όσους/-ες επισκέπτονται τον Πόρο, που αναδεικνύει τα τοπόσημά του.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες