Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τις κιθάρες της Πέλιας

19 Δεκεμβρίου 23
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
19 Δεκεμβρίου, 2023 | 7:00 πμ - 8:00 μμ

Είσοδος ελεύθερη

Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τις κιθάρες της Πέλιας

19 Δεκεμβρίου 23

Η μαγεία της μουσικής και των Χριστουγέννων δίνουν ραντεβού με τις κιθάρες της Πέλιας Παγκαδάκη στην Καθετή, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 7:00 μμ. Η Πέλια με του μαθητές και τις μαθήτριές της δημιουργούν μια ζεστή και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον γιορτινό χώρο της Καθετής!

Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τις κιθάρες της Πέλιας είναι μια μουσική γιορτή για όλες τις ηλικίες. Οι μικροί/ες συνοδοιπόροι της, στο πνεύμα των ημερών, θα ερμηνεύσουν με τις κιθάρες τους κλασσικά κομμάτια όπως «Jingle Bells», «Silent Night», «White Christmas» και πολλές άλλες όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η Πέλια μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές της σας προσκαλούν σε αυτή τη μοναδική χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση, όπου το πνεύμα των γιορτών ζωντανεύει μέσα από τις κλασικές κιθάρες των μικρών κιθαρωδών.

Η Καθετή, μέσα από συνεργασίες, έχει δημιουργήσει δράσεις, όπως  το «Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών», την παρουσίαση του βιβλίου «Τελικά μιλάνε τα βιβλία;» το θεατρικό «Ο ραφτάκος των λέξεων», καθώς και την φετινή διπλή γιορτή «Φτιάχνουμε στολίδια και περπατάμε μαζί». Παράλληλα, η Καθετή προωθεί τη μουσική τέχνη, έχοντας διοργανώσει στο παρελθόν το μουσικό εργαστήρι «Synthesis & Anasynthesis: Ακούμε μουσική, γράφουμε μουσική!», τα Χορωδιακά εργαστήρια του 2022-2023 & 2023-2024 και τη φετινή γιορτή «Χριστούγεννα στην Καθετή». Μέσα από δράσεις της, η Καθετή επιδιώκει να υποστηρίξει και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μικρών και μεγάλων.

Η Πέλια Παγκαδάκη είναι πτυχιούχος καθηγήτρια κλασικής κιθάρας. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον Πόρο την δεκαετία του ‘90  και έχει διδάξει κλασική κιθάρα σε πολλά παιδιά του νησιού. Για την Πέλια, η μουσική είναι μια τέχνη που γεμίζει τις ψυχές μας με όμορφα συναισθήματα. Με γνώμονα την αγάπη της για τη μουσική, έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των μικρών κιθαρωδών που εκπαιδεύτηκαν και συνεχίζουν να εκπαιδεύονται κοντά της.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους και σε όλες!

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες