Η μαγεία των δώρων

Ο Δεκέμβριος ήταν πάντα ένας όμορφος γιορτινός μήνας. Στολισμοί, εκδηλώσεις, λαμπιόνια, χαρούμενες μουσικές στους δρόμους, δώρα, χαμόγελα και αγκαλιές. Αυτός ο Δεκέμβριος θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από κάθε άλλον, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να είμαστε και εμείς διαφορετικοί. Μπορεί να ζούμε πρωτόγνωρες μέρες λόγω της πανδημίας, όμως ας μην αφήσουμε αυτό το μούδιασμα να καταστρέψει την ομορφιά των γιορτών. Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει η μαγεία των δώρων.

Οι εκδηλώσεις μπορεί να ακυρώνονται, καθώς φαίνεται, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να ακυρωθούν και οι γιορτές. Μπορείτε πάντα να χαρίσετε ένα όμορφο δώρο στους αγαπημένους σας ή σε εσάς. Ένα δώρο πάντα φέρνει λίγη χαρά, ένα χαμόγελο και λίγη από τη μαγεία των γιορτών στο σπίτι σας. Οι επιλογές που μας προσφέρει σήμερα η τεχνολογία και το διαδίκτυο ευτυχώς είναι ατελείωτες.

YouBeHero

Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας λέγαμε πως κάνοντας διαδικτυακά τις αγορές σας μπορείτε ταυτόχρονα να δωρίζετε χρήματα σε κοινωφελείς οργανισμούς για την εκπλήρωση των σκοπών τους, χωρίς να δίνετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω από την τσέπη σας; Γι’ αυτό τον σκοπό έχει δημιουργηθεί η πλατφόρμα YouBeHero. Το YouBeHero σε συνεργασία με μια πληθώρα καταστημάτων προσφέρει την επιλογή σε όσους κάνουν διαδικτυακές αγορές να προσφέρουν παράλληλα στήριξη σε οργανισμούς, όπως η Καθετή. Και αυτό χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Με μια απλή εγγραφή και επιλέγοντας τον οργανισμό που θα θέλατε να στηρίξετε, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σε κάποιο από τα πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα και να προσφέρετε και εσείς το λιθαράκι σας στην προσπάθειά μας.

Είναι όμορφο να κάνεις ένα δώρο. Μα ακόμα πιο όμορφο είναι όταν, αγοράζοντας αυτό το δώρο, ξέρεις ότι συνέβαλες και σε δύο υποτροφίες επαγγελματικού προσανατολισμού για εφήβους ή στην εξασφάλιση γραφικής ύλης και εκπαιδευτικού υλικού για τους μαθητές μας. Αυτό εννοούμε όταν μιλάμε για τη μαγεία των δώρων!

Ημερολόγιο 2021

Φέτος η Καθετή δημιούργησε ένα ημερολόγιο αφιερωμένο στους ντόπιους φωτογράφους της περιοχής Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων. Τα έσοδα από το ημερολόγιο αυτό θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και στήριξη του οργανισμού μας. Για να μπορούμε να μένουμε εδώ και να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορείτε να το αποκτήσετε.

Ταξίδι με ένα βιβλίο

Στην Καθετή αγαπάμε πολύ το βιβλίο. Γι’ αυτό επιλέξαμε γι’ αυτόν τον μήνα να δημιουργήσουμε ένα άρθρο αφιερωμένο σε βιβλία με τοπικό άρωμα. συγγραφείς της περιοχής μας. Ένα βιβλίο είναι πάντα ένα όμορφο δώρο. Ειδικά αυτές τις ημέρες, που τα φυσικά ταξίδια είναι ανέφικτα, ο μόνος τρόπος διαφυγής μας είναι μέσα από ένα καλό βιβλίο. Μη χάσετε αυτό το ταξίδι!

Όλη η ομάδα της Καθετής σάς εύχεται καλές γιορτές, γεμάτες μαγεία, δώρα και αγαπημένους ανθρώπους.

Και μην ξεχνάτε να δείχνετε την αγάπη σας στους δικούς σας, έτσι μόνο κρατιέται η μαγεία ζωντανή!

Προηγουμενο Αρθρο
Ζητείται Ειδικός Επικοινωνίας και Βοηθός Διοίκησης
22 Νοεμβριου 2020
Επομενο Αρθρο
Ο Μιχάλης Δαγκλής μάς μιλά
23 Νοεμβριου 2020

Πρόσφατα Νέα

21 Δεκεμβριου 2020

Ο αειφόρος τουρισμός, ένας τουρισμός που σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, είναι ιδανικός για αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Αυτό πρεσβεύει η Ec(h)o, η ομάδα των τοπικών συνεργατών του Project Resound, ενός οργανισμού social design, ο οποίος χρησιμοποιεί τις δημιουργικές του ικανότητες για να φέρει θετική αλλαγή στον κόσμο.

24 Νοεμβριου 2020

Yπάρχει ωραιότερο δώρο από ένα βιβλίο; Η Καθετή συγκέντρωσε σε ένα άρθρο όσα βιβλία με τοπικό άρωμα μπόρεσε να ανακαλύψει και σας τα παρουσιάζει.

23 Νοεμβριου 2020

Ο Μιχάλης Δαγκλής μάς μιλά για την συγγραφική του πορεία, την σχέση του με την περιοχή και για πολλά άλλα σε μια συνέντευξη στην Καθετή.