Μαθήματα στην Καθετή

Σχολική χρονιά 2020-2021

Από τον Νοέμβριο ξεκινάνε τα μαθήματα στην Καθετή για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Μαθήματα Ελληνικών

Τα μαθήματα ελληνικών, χάρη στην συμβολή των εθελοντριών της Καθετής, συνεχίζουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τα μαθήματα ελληνικών παραδίδονται σε μετανάστες και παιδιά μεταναστών και απευθύνονται σε άτομα που δε μιλούν την ελληνική γλώσσα και διαθέτουν περιορισμένα οικονομικά μέσα. Οι θέσεις και ο αριθμός των τμημάτων τη φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος λόγω Covid-19 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εγγραφές θα γίνονται έως τις 6 Νοεμβρίου 2020. Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν για τα μέλη της Καθετής*. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα μαθήματα ελληνικών εδώ.

Για εγγραφές και πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εργαστήρι Ζωγραφικής

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής με τη ζωγράφο Μάρα Δημοπούλου συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην Καθετή. Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ξεκινούν τα μαθήματα ζωγραφικής με ολιγομελή τμήματα για λόγους ασφαλείας. Εγγραφές για το Εργαστήρι Ζωγραφικής θα γίνονται έως τις 6 Νοεμβρίου 2020. Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους και είναι εντελώς δωρεάν για τα μέλη της Καθετής*. Δηλώστε συμμετοχή στο Εργαστήρι Ζωγραφικής έγκαιρα. Ο αριθμός των θέσεων είναι εξαιρετικά περιορισμένος λόγω Covid-19. Μάθετε περισσότερα για το Εργαστήρι Ζωγραφικής εδώ.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

* Μέλη της Καθετής

Ως μέλος της Καθετής έχετε προτεραιότητα στις δράσεις μας, πρόσβαση στη δανειστική βιβλιοθήκη της Καθετής, καθώς και το προνόμιο της δωρεάν συμμετοχής στις υπηρεσίες μας, τις οποίες προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε συνεχώς. Μπορείτε εύκολα να γίνετε και εσείς μέλος της Καθετής με μια ετήσια συνδρομή €20 για ενήλικες και €10 για ανέργους και παιδιά. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο της Καθετής θα βρείτε εδώ.

Konstantina-Christodoulou-featured-image
Προηγουμενο Αρθρο
Η Κωνσταντίνα Χριστοδούλου μάς μιλά
29 Οκτωβριου 2020
Επομενο Αρθρο
Στην εποχή του κοροναϊού
29 Οκτωβριου 2020

Πρόσφατα Νέα

21 Δεκεμβριου 2020

Ο αειφόρος τουρισμός, ένας τουρισμός που σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, είναι ιδανικός για αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Αυτό πρεσβεύει η Ec(h)o, η ομάδα των τοπικών συνεργατών του Project Resound, ενός οργανισμού social design, ο οποίος χρησιμοποιεί τις δημιουργικές του ικανότητες για να φέρει θετική αλλαγή στον κόσμο.

24 Νοεμβριου 2020

Yπάρχει ωραιότερο δώρο από ένα βιβλίο; Η Καθετή συγκέντρωσε σε ένα άρθρο όσα βιβλία με τοπικό άρωμα μπόρεσε να ανακαλύψει και σας τα παρουσιάζει.

23 Νοεμβριου 2020

Ο Μιχάλης Δαγκλής μάς μιλά για την συγγραφική του πορεία, την σχέση του με την περιοχή και για πολλά άλλα σε μια συνέντευξη στην Καθετή.