Πόρτα πόρτα

«Τι είναι η Καθετή;» «Τι κάνετε εκεί;» «Πώς μπορεί η Καθετή να με βοηθήσει επαγγελματικά;» Η ομάδα της Καθετής, λαμβάνοντας υπόψη της αυτές αλλά και πολλές άλλες απορίες που δημιουργούνται κατά καιρούς, αποφάσισε να έρθει πόρτα πόρτα και να σας ενημερώσει.

Ποιοι είμαστε; Τι κάνουμε, γιατί και πώς;

Από τέλος Ιουνίου, η ομάδα μας θα ξεκινήσει μια δράση ενημέρωσης προς όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.

Η ομάδα της Καθετής έχει ετοιμάσει μια πλήρη ενημέρωση για τον οργανισμό μας. Θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα «Ζωή και Καριέρα», τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, το coaching, τα μαθήματά μας, τις πολιτιστικές δραστηριότητές μας και πολλά ακόμη. Αν μας αφιερώσετε λίγο χρόνο, η ομάδα της Καθετής μπορεί να έρθει στην πόρτα της επιχείρησής σας για να σας συστηθεί, να εξηγήσει αλλά και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Οι επαγγελματίες της περιοχής μπορούν να μάθουν αναλυτικά για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις μας και να λύσουν τυχόν απορίες. Κυρίως όμως μπορούν να επωφεληθούν και να συμβάλουν παράλληλα στο έργο μας, εκφράζοντάς μας τις δικές τους επαγγελματικές ανάγκες. Με αυτό τον τρόπο, η Καθετή μπορεί να προσαρμόσει τα προγράμματά της έτσι ώστε να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινότητας.

Από το Νεώριο μέχρι το Μοναστήρι, από τον παραδοσιακό οικισμό του Πόρου μέχρι το Λεμονοδάσος και από τον Γαλατά μέχρι τα Μέθανα, η Καθετή θα προσπαθήσει να καλύψει όλη την περιοχή, προσεγγίζοντας και ενημερώνοντας όλους τους επαγγελματίες.

Θέλουμε να σας ακούσουμε! Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε!

Προηγουμενο Αρθρο
Εικαστικοί της περιοχής
17 Ιουνιου 2020
Επομενο Αρθρο
Γκαλερί CITRONNE-Πόρος
18 Ιουνιου 2020

Πρόσφατα Νέα

21 Δεκεμβριου 2020

Ο αειφόρος τουρισμός, ένας τουρισμός που σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, είναι ιδανικός για αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Αυτό πρεσβεύει η Ec(h)o, η ομάδα των τοπικών συνεργατών του Project Resound, ενός οργανισμού social design, ο οποίος χρησιμοποιεί τις δημιουργικές του ικανότητες για να φέρει θετική αλλαγή στον κόσμο.

24 Νοεμβριου 2020

Yπάρχει ωραιότερο δώρο από ένα βιβλίο; Η Καθετή συγκέντρωσε σε ένα άρθρο όσα βιβλία με τοπικό άρωμα μπόρεσε να ανακαλύψει και σας τα παρουσιάζει.

23 Νοεμβριου 2020

Ο Μιχάλης Δαγκλής μάς μιλά για την συγγραφική του πορεία, την σχέση του με την περιοχή και για πολλά άλλα σε μια συνέντευξη στην Καθετή.