Τρόποι επικοινωνίας

Στον 21ο αιώνα, οι τρόποι επικοινωνίας έχουν πάρει εντελώς διαφορετική μορφή από αυτή που γνωρίζαμε. Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία. Έχουμε μπει σε μια φάση ενημέρωσης που άλλοτε κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και άλλοτε έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι πληροφορίες στις οποίες έχουμε πλέον πρόσβαση ευνοούν την αντικειμενική γνώση, την πολύπλευρη έρευνα, την πολυφωνία και τον διάλογο. Έχοντας πλέον στην κατοχή μας αστείρευτες πηγές πληροφοριών και δεδομένων, προσπαθούμε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια, δεν είναι εφικτό για όλους να ανταπεξέλθουν στις ταχύτητες με τις οποίες εξελίσσεται η τεχνολογία στις μέρες μας.

Η Καθετή προσπαθεί να ακολουθήσει αυτή την τεχνολογική ανάπτυξη, οπότε θεωρεί σημαντικό να σας γνωστοποιήσει τους τρόπους επικοινωνίας που χρησιμοποιεί. Με αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε πότε, γιατί και πού μπορείτε να μάθετε τα νέα μας.

Ενημερωτικό δελτίο (Newsletter)

Ένας απλός τρόπος ενημέρωσης είναι το ενημερωτικό δελτίο που στέλνουμε με email κάθε τέλος του μήνα. Με αυτό ενημερώσουμε τους φίλους και τις φίλες μας για τις δραστηριότητες του ερχόμενου μήνα και για τοπικά πολιτιστικά νέα. Σε αυτό μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά ή περνώντας από τον χώρο μας στον Γαλατά.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων ανθρώπων, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ο τρόπος χρήσης τους ποικίλει, όμως ο κοινός γνώμονας είναι πως λειτουργούν ως μέσα δικτύωσης και ανταλλαγής ιδεών. Η Καθετή χρησιμοποιεί δύο από τα βασικότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνεχή ενημέρωση των διαδικτυακών φίλων της:

  • Facebook: Ανεβάζουμε καθημερινά νέα της Καθετής, αλλά και τοπικά πολιτιστικά νέα, τα οποία αναδημοσιεύουμε.
  • Instagram: Στην εποχή της εικόνας και της γρήγορης πληροφόρησης στην οποία ζούμε, δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από το Instagram. Ακολουθώντας μας στο Instagram, θα μαθαίνετε νέα μας, μέσα από τα stories και τα ποστ μας, τρεις φορές την εβδομάδα.

YouΤube

Στο κανάλι μας θα βρείτε βίντεο από τα Online Μαθήματα Ζωγραφικής, τους Μέντορες της Περιοχής αλλά και άλλες δράσεις μας.

Ιστότοπος

Η πηγή την οποία τροφοδοτούμε συνεχώς με νέα, ανθρώπους, ιδέες και δραστηριότητες είναι το site μας. Αναρτούμε άρθρα και εκδηλώσεις και είναι πάντα διαθέσιμο για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ελληνικά και αγγλικά. Ανανεώνεται συνεχώς και από αυτό ενημερώνουμε όλα τα παραπάνω μέσα επικοινωνίας.

Πατήστε εδώ για μια μικρή ξενάγηση στο site μας:

  • Αρχική: Στην κορυφή βλέπετε σε slideshow τα κυριότερα προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην Καθετή. Λίγο παρακάτω βλέπετε το ημερολόγιό μας. Σε αυτό προστίθενται όλες μας οι εκδηλώσεις και τα μαθήματα που έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Πιο κάτω θα βρείτε όλα μας τα άρθρα με χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα. Στη συνέχεια, τις τρεις πιο πρόσφατες εκδηλώσεις μας και έπειτα αναδεικνύουμε μία κατηγορία εκδηλώσεων (όπως «Επιχειρηματικότητα»). Στο τέλος, σας δίνουμε την ευκαιρία να ανατρέξετε στις πέντε βασικές κατηγορίες των εκδηλώσεών μας: Δραστηριότητες (για επισκέπτες στην περιοχή), Ευεξία (δραστηριότητες για ισορροπία νου και σώματος), Κατάρτιση (σεμινάρια και εργαστήρια), Επιχειρηματικότητα, Πολιτισμός.
  • Σχετικά με μας: Εδώ θα βρείτε λίγα λόγια για τους ανθρώπους τη Καθετής, τους στόχους, τις αξίες και το όραμά μας.
  • Εκδηλώσεις: Πατώντας στο μενού «Εκδηλώσεις», θα βρείτε όλες τις δραστηριότητες της Καθετής χωρισμένες στις πέντε κατηγορίες που περιγράψαμε προηγουμένως. Μπορείτε να διαλέξετε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και να βρείτε τις ανάλογες τρέχουσες και μελλοντικές εκδηλώσεις. Επίσης, στο κάτω μέρος υπάρχει αρχείο με τις παλιές μας εκδηλώσεις. Μπορείτε να τις αναζητήσετε ανά έτος, κατηγορία και μήνα.
  • Blog: Πατώντας στο μενού «Blog» θα μεταβείτε στην σελίδα των άρθρων μας. Υπάρχουν τριών ειδών άρθρα: άρθρα για δικές μας δραστηριότητες, συνεντεύξεις ανθρώπων που έχουν αλληλοεπιδράσει με κάποιο τρόπο με την Καθετή ή την περιοχή και τοπικά νέα και δραστηριότητες τρίτων, που θεωρήσαμε σημαντικό να μοιραστούμε μαζί σας.
  • Υποστηρίξτε μας: Πατώντας στο μενού «Υποστηρίξτε μας», θα μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης της Καθετής. Μοιράζεστε το όραμά μας και θα θέλατε να μας υποστηρίξετε; Μπορείτε να το κάνετε προσφέροντας είτε μια οικονομική δωρεά είτε εθελοντική εργασία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο.
  • Στο κάτω μέρος της σελίδας, υπάρχουν σύνδεσμοι για εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.

Τοπικός Τύπος

Η Καθετή φροντίζει να κοινοποιεί τις δράσεις της και μέσω του τοπικού τύπου. Έτσι, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω των ψηφιακών και έντυπων εφημερίδων της περιοχής (PorosNews και Saronic Magazine), αλλά και ειδησεογραφικών σάιτ. Επιδιώκουμε να ενημερώνουμε τους κατοίκους της περιοχής με κάθε δυνατό τρόπο και να τους εμπνεύσουμε να συμμετάσχουν στις δράσεις μας.

Φυσικός χώρος Καθετής

Καλά τα διαδικτυακά μέσα, όμως ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στη δύναμη της άμεσης ανθρώπινης επικοινωνίας και της φυσικής παρουσίας.

Επί της οδού 25ης Μαρτίου στον Γαλατά θα βρείτε τον φυσικό μας χώρο. Μπορείτε να περάσετε για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και να μας ρωτήσετε ό,τι θα θέλατε να μάθετε. Θα μας βρείτε σίγουρα Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-13:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 16:00-18:00, αλλά και εκτός αυτών των ωρών, όποτε δείτε κρεμασμένο το ταμπελάκι «Περάστε» στην πόρτα μας.

Η ομάδα της Καθετής έχει ετοιμάσει μια πλήρη παρουσίαση του οργανισμού μας και έχει ξεκινήσει μια δράση ενημέρωσης Πόρτα Πόρτα. Αναλυτικότερα μπορείτε να ενημερωθείτε γι’ αυτήν τη δράση μας εδώ.

Τέλος, μπορείτε πάντα να μας τηλεφωνήσετε στο 22980 43825 ή να στείλετε μέιλ στο info@katheti.gr για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Προηγουμενο Αρθρο
Η Εύη Πίνη μάς μιλά
13 Ιουλιου 2020
Επομενο Αρθρο
Με τον τρόπο του Κωνσταντίνου Ξενάκη
22 Ιουλιου 2020

Πρόσφατα Νέα

22 Ιανουαριου 2021

Ο Μιλτιάδης Φιορέντζης, στη συνομιλία του με τη Φαίη Ορφανίδου, εκφράζει τις απόψεις του για την εποχή που ζούμε, για το θέατρο και για το coaching.

22 Ιανουαριου 2021

Οι χειροποίητες δημιουργίες συνδυάζουν τη γνώση και τις παραδοσιακές τεχνικές με τη σύγχρονη αισθητική για να παράγουν λειτουργικά, χρηστικά προϊόντα και να εξυπηρετήσουν πρακτικές ανάγκες. Οι τοπικοί τεχνίτες/-ριες έχουν μια αμφίδρομη σχέση με την περιοχή στην οποία ζουν.

21 Δεκεμβριου 2020

Ο αειφόρος τουρισμός, ένας τουρισμός που σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, είναι ιδανικός για αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Αυτό πρεσβεύει η Ec(h)o, η ομάδα των τοπικών συνεργατών του Project Resound, ενός οργανισμού social design, ο οποίος χρησιμοποιεί τις δημιουργικές του ικανότητες για να φέρει θετική αλλαγή στον κόσμο.