Υποστηρίξτε μας

Βοηθήστε το έργο μας

Αν μοιράζεστε το όραμά μας και θα θέλατε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να το κάνετε προσφέροντας είτε μια οικονομική δωρεά είτε εθελοντική εργασία. Ο εθελοντισμός στην Καθετή είναι μια εμπειρία που προσφέρει μεγάλη ανταμοιβή. Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε πατώντας εδώ.

Οι οικονομικές δωρεές είναι επίσης πολύ σημαντικές για τη συνέχιση της αποστολής μας. Μπορείτε να κάνετε μια δωρεά με τραπεζική μεταφορά στον ακόλουθο λογαριασμό ή και να γίνετε μέλος με ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για τους ενήλικες και 10 για ανέργους και παιδιά. Ως μέλη, έχετε ονομαστική κάρτα μέλους, προτεραιότητα σε όλες μας τις δραστηριότητες, και το προνόμιο να δανείζεστε βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας.

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
447/001828-74
IBAN: GR64 0110 4470 0000 4470 0182 874
BIC/SWIFT: ETHNGRAA (National Bank)
Όνομα: ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡ

Παρακαλούμε, γράψτε το ονοματεπώνυμό σας και «Δωρεά για τους σκοπούς της Καθετής ΑΜΚΕ» (ή Συνδρομή αντίστοιχα) στην αιτιολογία και στείλτε μας μέιλ με το αποδεικτικό της κατάθεσης, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί η απόδειξη. Η Καθετή είναι επίσημα αναγνωρισμένη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Προτεινόμενα ποσά
ΔΩΡΕΑ
Επιλογή Νο.1
20
ΔΩΡΕΑ
Επιλογή Νο.2
50
ΔΩΡΕΑ
Επιλογή Νο.3
100
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΩΡΕΑ
Επιλογή Νο.4
150
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΩΡΕΑ
Επιλογή Νο.5