Υποστηρίξτε μας

Βοηθήστε το έργο μας

Αν μοιράζεστε το όραμά μας και θα θέλατε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να το κάνετε προσφέροντας είτε μια οικονομική δωρεά είτε εθελοντική εργασία. Ο εθελοντισμός στην Καθετή είναι μια εμπειρία που προσφέρει μεγάλη ανταμοιβή. Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε πατώντας εδώ. Επίσης, μπορείτε να ενισχύετε το έργο μας κάθε φορά που κάνετε online αγορές μέσω του YouBeHero.

Η οικονομική στήριξη είναι επίσης πολύ σημαντική για τη συνέχιση της αποστολής μας. Μπορείτε να γίνετε μέλος με μια ετήσια συνδρομή 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/-ες και άτομα κάτω των 18 ετών). Ως μέλη, παίρνετε ονομαστική κάρτα μέλους, προτεραιότητα σε όλες μας τις δραστηριότητες και το προνόμιο να δανείζεστε βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε δωρεά οποιουδήποτε ποσού της επιλογής σας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Τρόποι πληρωμής
Μέσω τραπέζης

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
447/001828-74
IBAN: GR64 0110 4470 0000 4470 0182 874
BIC/SWIFT: ETHNGRAA (National Bank)
Όνομα: ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡ

Παρακαλούμε, γράψτε το ονοματεπώνυμό σας και «Δωρεά για τους σκοπούς της Καθετής ΑΜΚΕ» (ή Συνδρομή αντίστοιχα) στην αιτιολογία και στείλτε μας μέιλ με το αποδεικτικό της κατάθεσης, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί η απόδειξη. Η Καθετή είναι επίσημα αναγνωρισμένη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.


Μέσω PayPal


Για κατοίκους ΗΠΑ

Αν διαμένετε στις ΗΠΑ, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να κάνετε δωρεά στην Καθετή ως εγκεκριμένη οργάνωση ισοδύναμη με αυτές που διέπονται από τον νόμο 501(c)3. Μπορείτε να αφαιρείτε τα ποσά των δωρεών από το φορολογητέο σας εισόδημα σύμφωνα με τον νόμο IRC 170.