Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Υποστηρίξτε μας

Υποστηρίξτε την Καθετή

Φανταστείτε μια οικονομικά ακμαία κοινότητα, γεμάτη ζωή ολόκληρο το χρόνο, με ποιοτική εκπαίδευση για όλα τα μέλη της, έντονη πολιτιστική δραστηριότητα, άριστες υποδομές και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Αυτό είναι το όραμα της Καθετής για την περιοχή μας, ένα όραμα που επιδιώκουμε ακούραστα με τη δική σας υποστήριξη!

Η συνεισφορά σας σε εθελοντικό και οικονομικό επίπεδο ενισχύει την προσπάθειά μας για την προστασία του τοπικού περιβάλλοντος, τη δημιουργία νέων προγραμμάτων, την παραγωγή εκθέσεων και παραστάσεων υψηλής ποιότητας, την προσφορά εκδηλώσεων σε λογικές τιμές και την παροχή δωρεάν υπηρεσιών που είναι απαραίτητες για την τοπική κοινότητα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε δωρεά στην Καθετή

• Μπορείτε να κάνετε οικονομική συνεισφορά οποιουδήποτε ποσού, βοηθώντας μας να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε το έργο μας. Πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε τις διαφορετικές μεθόδους πληρωμής.

• Μπορείτε να γίνετε μέλος της Καθετής με δωρεά 20 ή περισσότερων ευρώ. Θα επωφεληθείτε από όλα τα προνόμια της ιδιότητας μέλους, όπως προτεραιότητα σε προγράμματα και έκπτωση σε εκδηλώσεις. Ως εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια της τοπικής περιοχής δικαιούστε δωρεάν συνδρομή. Συμπληρώστε την αίτηση που ακολουθεί για να γίνετε μέλος.

• Αν πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές, μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση YouBeHero στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να επιλέξετε την Καθετή ως τον οργανισμό που υποστηρίζετε. Κάθε φορά που κάνετε μια αγορά θα ενισχύετε το έργο μας χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Προσφέρετε εθελοντισμό στην Καθετή

Χάρη στον εθελοντισμό γίνονται πολλά. Προσφέροντας τον χρόνο και την ενέργειά σας, συμβάλλετε στην επίτευξη της αποστολής μας, και με ευχάριστο τρόπο.

Είτε θέλετε να διδάξετε σε νεαρά άτομα νέες δεξιότητες είτε να μοιραστείτε την επαγγελματική εμπειρία σας με ντόπια άτομα που ασχολούνται με χειροτεχνίες ή επιχειρήσεις ή να βοηθήσετε στη διοργάνωση εκδηλώσεων, υπάρχει ρόλος για σας στην Καθετή.

Ας δούμε τι είπαν κάποιες εθελόντριές μας για τη Καθετή:

Volunteer Testimonials

Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, πρέπει να το κάνει κάποιος έστω και μία φορά στη ζωή του. Και είμαι ακόμα στην αρχή. Ευχαριστώ, Καθετή!

Κωνσταντίνα Χριστοδούλου

Οι σχέσεις που έχω συνάψει στην Καθετή θεωρώ ότι είναι σημαντικές για μένα, γιατί κάθε άνθρωπος που έχω γνωρίσει και έχω συναναστραφεί με πλούτισε ηθικά και συναισθηματικά.

Βίκυ Μακρίδου

Μου προτάθηκε από την Καθετή να αναλάβω την ενισχυτική διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε δύο παιδιά δημοτικού από την Ινδία. Η επαφή με τα παιδιά, με την διδασκαλία και γενικότερα με τον χώρο της Καθετής ήταν και είναι για εμένα χρόνος ωφέλιμος και δημιουργικός.

Μαρία Βλάχου

Μέσα από την διαδικασία του εθελοντισμού νιώθω ότι χτίζονται καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους.

Μαρία Πατεράκη

Ξεκινήστε ακόμα και σήμερα, συμπληρώνοντας την αίτηση εθελοντισμού εδώ.