Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Έκθεση κεντήματος και υφαντικής «Νήματα ζωής»

Καθετή Δουζίνα 100, Πόρος

Πώς συνδέεται η κλωστή του νήματος με το νήμα της ζωής; Οι κλωστές μάς οδηγούν στη φαντασία και τις ιστορίες τριών καλλιτέχνιδων, μέσα από την έκθεση υφαντικής και κεντήματος «Νήματα ζωής». Η Josiane Maisse, η Ελένη Παύλου και η Μαρία Κουλαρμάνη εμπνέονται από τη φύση, τον ανθρώπινο ψυχισμό και τις προσωπικές τους εμπειρίες, πλέκοντας με δεξιοτεχνία αυτά τα στοιχεία στα έργα τους.

Έκθεση «ΧΑΡΑκτικά σε κόκκινο και μαύρο»

Κτίριο Συγγρού Λεωφ. Παπαδοπούλου 70, Πόρος, Αττική, Ελλάδα

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Πόρου παρουσιάζουν τη διαδραστική έκθεση «ΧΑΡΑκτικά σε κόκκινο και μαύρο» στο κτίριο Συγγρού στις 27 και 28 Ιουνίου, 10:00 με 13:00.

Συναυλία φωνητικού συνόλου Καθετής «Παλιά κι αγαπημένα»

Καθετή Δουζίνα 100, Πόρος

Σαν παλιό καλό κρασί… του χθες η μουσική! Η Καθετή με χαρά ανακοινώνει την συναυλία του χορωδιακού της εργαστήριου με τίτλο «Παλιά και αγαπημένα»! Όπως και πέρυσι, η Καθετή ολοκληρώνει άλλον ένα κύκλο συναντήσεων και πρακτικής δουλειάς με τις/τους συμμετέχουσες/-οντες του εργαστηρίου.

Α.Σ. Τροιζηνιακος-1ο Summer Camp Μπάσκετ στα Μέθανα

Κλειστό γυμναστήριο Μεθάνων

Ο Αθλητικός σύλλογος Τροιζηνιακός  διοργανώνει το πρώτο καλοκαιρινό camp μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Μεθάνων για όλα τα παιδιά της περιοχής. To camp θα πραγματοποιηθεί 1-2-3 Ιουλίου.

Πολιτιστική κίνηση Τροιζήνας-Παραδοσιακό πανηγύρι

Τροιζήνα

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:30 στην κεντρική πλατεία της Τροιζήνας, η Γιώτα Γρίβα πλαισιωμένη από την υπέροχη ορχήστρα της και τους ταλαντούχους Γιάννη Δρίτσα και Κώστα Τσαρούχα αλλα και τον πολλά υποσχόμενο Ζήση Τσολακίδη στο κλαρίνο, είναι αποφασισμένοι για διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.