Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Βραδιά σινεμά «Πώς να κλέψετε μια καρέκλα»

29 Απριλίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
29 Απριλίου | 8:00 μμ

Εισιτήριο: 5€

Προσφορά για μέλη: στις δύο προβολές η τρίτη δωρεάν

Πολιτισμoς

Βραδιά σινεμά «Πώς να κλέψετε μια καρέκλα»

29 Απριλίου 24

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Πώς να κλέψετε μια καρέκλα» του Έλληνα κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Καμπούρογλου θα προβληθεί στην Καθετή τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου, στις 8:00 μμ. Χαρακτηρισμένο ως «ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ντοκιμαντέρ, για έναν γενναίο και ηττημένο ιππότη του design», το «Πώς να κλέψετε μια καρέκλα» είναι ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο πάθος και αγώνα. Το εισιτήριο κοστίζει 5€ και τα μέλη δικαιούνται προσφορά για τις βραδιές σινεμά: στις δύο προβολές η τρίτη δώρο!

Τη δεκαετία του ’90, η Θεσσαλονίκη είχε την ευκαιρία να αποκτήσει ένα από τα πρώτα μουσεία design στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζονταν ήταν να εξασφαλιστεί μια στέγη για την εμβληματική συλλογή του σπουδαίου designer Στέργιου Δελιαλή. Πνευματώδης και χαρισματικός, ο Δελιαλής δεν εγκατέλειψε ποτέ τον δονκιχωτικό του αγώνα, πρωταγωνιστώντας δύο δεκαετίες αργότερα σε αυτή τη γλυκόπικρη ιστορία για το ελληνικό παράδοξο και το παγκόσμιο design.

Η Καθετή προωθεί την τέχνη του κινηματογράφου με πολλαπλές δράσεις της. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει τo Διήμερο Φιλοσοφίας και Κινηματογράφου, καθώς και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Ταινιών Μικρού Μήκους για το Poros Arts Festival 2023. Το φθινόπωρο του 2022, η Καθετή προώθησε το κάστινγκ και συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας του Κωστή Χαραμουντάνη με τίτλο «Κιούκα».

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες