Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Poros Arts Festival – Έκθεση φωτογραφίας «Κάτω από τον έναστρο ουρανό» από τον Βαγγέλη Καΐκα

20 Ιουλίου 23
Πίσω από το Δημαρχείο

22-30 Ιουλίου | 7:00 μμ – 11:00 μμ

Δωρεάν

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Πολιτισμoς

Poros Arts Festival – Έκθεση φωτογραφίας «Κάτω από τον έναστρο ουρανό» από τον Βαγγέλη Καΐκα

20 Ιουλίου 23

Τι πιο μαγευτικό από τον έναστρο ουρανό σε σημεία όπου η φωτορύπανση δεν αλλοιώνει το θέαμα; Από τις 22 έως τις 30 Ιουλίου, 7-11 μ.μ., το σοκάκι δίπλα στην πλατεία Δημαρχείου θα γεμίζει με εντυπωσιακές νυχτερινές φωτογραφίες του ουρανού του Πόρου. Η έκθεση αστροφωτογραφίας «Κάτω από τον έναστρο ουρανό» του Βαγγέλη Καΐκα είναι μέρος του Poros Arts Festival, τη μερική διοργάνωση του οποίου για φέτος έχει αναθέσει ο Δήμος Πόρου στην Καθετή. Σε όλες τις εκδηλώσεις συγκεντρώνονται χρήματα για τη μικρή  Βαλέρια.

Η αστροφωτογραφία είναι πραγματικά γοητευτική και ο Βαγγέλης, μετά από ατελείωτες νύχτες στο ύπαιθρο, έχει καταφέρει να τραβήξει μερικές υπέροχες φωτογραφίες του νυχτερινού ουρανού. Στις φωτογραφίες της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ουράνια νεφελώματα, μετεωρίτες και εντυπωσιακά καιρικά φαινόμενα. Με μια βόλτα στο σοκάκι δίπλα από το Δημαρχείου του Πόρου είναι σίγουρο ότι θα μαγευτείτε από τις φωτογραφίες του νυχτερινού ουρανού.

Η Καθετή στο παρελθόν έχει διοργανώσει εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, θεατρικά εργαστήρια και σεμινάρια, εργαστήρια ζωγραφικής, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και εκδηλώσεις για τα παιδιά. Έχει συνεργαστεί ξανά με τον Βαγγέλη Καΐκα στην έκθεση «Γέφυρες».

Λίγα λόγια από τον Βαγγέλη Καΐκα: «Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος, γεννήθηκα στον Πόρο Αττικής το 1984. Σπούδασα τεχνολόγος γεωπόνος στο Μεσολόγγι και μετά το τέλος των σπουδών μου επέστρεψα στον τόπο καταγωγής μου, όπου και μένω μέχρι και σήμερα, και ασχολούμαι με το εμπόριο, καθώς διατηρώ κατάστημα χαρτικών στον Πόρο. Με τη φωτογραφία ασχολούμαι συστηματικά από το 2018 και είμαι αυτοδίδακτος φωτογράφος με εξειδίκευση στην αστροφωτογραφία και στη φωτογραφία τοπίου. Έχω λάβει μέρος σε αρκετές εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ οι φωτογραφίες μου έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά -σε έντυπη και online μορφή- και ιστότοπους φωτογραφίας».

Χορηγός Επικοινωνίας του Poros Arts Festival, ΕΡΤ.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

 

 

 

 

Κατηγορίες

Συνδιοργανωτές

Υποστηρικτές / Χορηγοί: