Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Χριστούγεννα στην Καθετή

21 Δεκεμβρίου 23
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
21 Δεκεμβρίου, 2023 | 8:00 μμ - 9:30 μμ

Είσοδος ελεύθερη

Πολιτισμoς

Χριστούγεννα στην Καθετή

21 Δεκεμβρίου 23

Η πρώτη μας εκδήλωση στη σκηνή του πολυχώρου μας στην Πούντα είναι γεγονός! Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 8:00 μμ γιορτάζουμε μαζί τα Χριστούγεννα στην Καθετή! Βυθιστείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από κλασσικά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Xορωδιακό εργαστήρι και τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου «Ποριώτισσα», συνοδευόμενα από την αφήγηση τριών συναρπαστικών ιστοριών για όλες τις ηλικίες.

Σε αυτή τη μουσική βραδιά, το Χορωδιακό εργαστήρι της Καθετής και η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου «Ποριώτισσα» θα ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ελληνικά και αγγλικά, που θα αντηχούν το γιορτινό πνεύμα της εποχής! Από τη λαϊκή παράδοση μέχρι τη διαχρονικότητα των κλασικών αφηγήσεων και τη γοητεία των σύγχρονων ιστοριών, μέσα από τις αφηγήσεις της Φαίης Ορφανίδου (τελειόφοιτη της Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης), της Μαρίας Μαρουλάκη και της Πέννυς Σταύρου (απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Τράγκα), τα παραμύθια έρχονται να γοητεύσουν το κοινό όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα μαγικό ταξίδι στην καρδιά των Χριστουγέννων.

Η Καθετή σας προσκαλεί σε αυτή τη μοναδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, όπου το πνεύμα των γιορτών ζωντανεύει στη φιλόξενη σκηνή μας. Ελάτε μαζί μας σε μια ζεστή και συγκινητική βραδιά, όπου τραγούδια και παραμύθια συναντώνται σε γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες