Εργαστήρι Ζωγραφικής
Πολιτισμoς

Εργαστήρι Ζωγραφικής 2019-2020

Φεβρουάριος-Μάιος 2020
Τόπος:
Καθετή, 25ης Μαρτίου, Γαλατάς
Εισηγήτρια:
Μάρα Δημοπούλου
Διάρκεια:
Μια ημέρα την εβδομάδα, δύο ώρες
Ημέρα:
Παρασκευή
Ώρα:
3:30 μ.μ.
Κόστος Συμμετοχής:

Δωρεάν

Αριθμός συμμετεχόντων:

Τάξεις έως 15 άτομα

Επικοινωνία:

Καθετή, info@katheti.gr, 2298043825

Πολιτισμoς

Εργαστήρι Ζωγραφικής 2019-2020

Φεβρουάριος-Μάιος 2020

Ζωγραφίζουμε μαζί στην Καθετή! Από τον Φεβρουάριο ξεκινάνε δίωρα μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου στον χώρο της Καθετής, στον Γαλατά, από τη ζωγράφο Μάρα Δημοπούλου. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής θα λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή 15:30 με 17:30 και απευθύνεται σε αρχάριους.
Ζωγραφίζουμε παρέα, μαθαίνουμε και ανταλλάσσουμε.

«Αν ακούς μια φωνή μέσα σου να σου λέει “δεν μπορείς να ζωγραφίσεις”, τότε οπωσδήποτε να ζωγραφίζεις, και η φωνή θα σωπάσει».

Βίνσεντ Βαν Γκογκ

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής θα είναι ανοιχτό για όλους. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με όρεξη για ζωγραφική και προσφέρουμε γνώσεις για όλα τα επίπεδα. Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν και από εσάς ζητάμε μόνο λίγα μολύβια και πολλή διάθεση.

Μαθαίνουμε παρέα τεχνικές, σχέδιο, σκίαση, θεωρία του χρώματος και τα κινήματα που επηρέασαν τη ζωγραφική. Συζητάμε, αναλύουμε και εξελίσσουμε το έργο μας. Η όρεξη για δουλειά και η ανάγκη για μάθηση είναι αρκετά εφόδια για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να δημιουργήσει ένας άνθρωπος με λίγη θεωρία και πολλή αγάπη.

Από εσάς θέλουμε:

  • Τα μολύβια σας
  • Κόλλες Α4 για τα σχέδιά σας
  • Την όρεξή σας
  • Αγάπη για έκφραση

Η Μάρα Δημοπούλου είναι εικαστικός, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών. Ασχολείται με τη ζωγραφική και τις εγκαταστάσεις. Η δουλειά της χαρακτηρίζεται περισσότερο ως εξπρεσιονιστική. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις από το 2010 μέχρι σήμερα και είναι μέλος της ομάδας ΕΝ-ΦΛΩ από το 2011. Έχει συντονίσει αρκετές ομαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα. Πλέον εργάζεται στην ομάδα της Καθετής.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Μάρα Δημοπούλου, το έργο της, την σχέση της με την περιοχή και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Κάθε Παρασκευή, από 7 Φεβρουαρίου, 15:30 με 17:30, μαζευόμαστε στο Εργαστήρι Ζωγραφικής στην Καθετή και δημιουργούμε!

Κάντε εγγραφή για να κρατήσετε την θέση σας στο Εργαστήρι Ζωγραφικής.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Κατηγορίες