Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
La Petite Marguerite

Poros Arts Festival – «Νεφελοκοκκυγία»… με σαπουνόφουσκες!

18 Ιουλίου 23
Γοργόνα
18 Ιουλίου, 2023 | 8:30 μμ - 9:30 μμ

Δωρεάν

Poros Arts Festival – «Νεφελοκοκκυγία»… με σαπουνόφουσκες!

18 Ιουλίου 23

Tην Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, στις 8:30 μ.μ., η παραλιακή του Πόρου θα γεμίσει με εκατομμύρια σαπουνόφουσκες, που θα μας κάνουν να χαρούμε και να ονειρευτούμε συγχρόνως! Η ομάδα La Petite Marguerite έρχεται στο νησί μας στο πλαίσιο του Poros Arts Festival, τη διοργάνωση του οποίου για το 2023 έχει αναθέσει ο Δήμος Πόρου στην Καθετή. Με το μοναδικό bubble parade & performing, στο οποίο ειδικεύονται, θα μας παρουσιάσουν τη «Νεφελοκοκκυγία»… με σαπουνόφουσκες!

Η παράσταση

Πρόκειται για μια μετακινούμενη διαδραστική παράσταση, πηγή έμπνευσης της οποίας ήταν οι περιπλανήσεις των Αβορίγινων της Αυστραλίας. Γεννήθηκε ως Ιδέα από την ομάδα La Petite Marguerite, προκειμένου να απελευθερώσει την παράστασή της από τα στενά όρια και τους περιορισμούς που έθετε ο εκάστοτε σκηνικός χώρος. Είναι μια μεγάλη γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας ενισχύεται το αίσθημα της χαράς, του ονείρου, του πραγματικού και του παραμυθιακού. Σκοπός είναι να μοιραστούμε μια βιωματική εμπειρία, να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα χαράς, αλληλεπιδραστικού παιχνιδιού και πηγαίας επικοινωνίας. Το κοινό κάθε φορά υποδεικνύει τον δρόμο, τον χρόνο και τον τρόπο.

Η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite ασχολείται με το επιστημονικό θέατρο, και πιο συγκεκριμένα με την επιστήμη της σαπουνόφουσκας. Ξεκίνησε την πορεία της το 2012 και από τότε μέχρι σήμερα έχει περιοδεύσει σε πάρα πολλές πόλεις, χωριά και μακρινά νησάκια της χώρας μας, διοργανώνοντας εργαστήρια και παραστάσεις, και χαρίζοντας απλόχερα εκατομμύρια σαπουνόφουσκες και αμέτρητα χαμόγελα. Οι επισκέψεις της σε σχολεία, μουσεία, πλατείες, δρόμους, ταράτσες, καφενεία, παντοπωλεία ή γλυκοπωλεία ολοκληρώνονται πάντοτε με την ίδια υπόσχεση: Να ελευθερωθεί το χαμόγελο που βρίσκεται μέσα μας!

Σε όλες τις εκδηλώσεις του φετινού Poros Arts Festival συγκεντρώνονται χρήματα  για τη στήριξη της εννιάχρονης Βαλέριας.

Χορηγός Επικοινωνίας του Poros Arts Festival, ΕΡΤ.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες

Συνδιοργανωτές

Υποστηρικτές / Χορηγοί: