Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Poros Arts Festival – Συναυλία Ματθαίου Γιαννούλη

14 Ιουλίου 23
Κεντρικό λιμάνι Πόρου
14 Ιουλίου, 2023 | 9:00 μμ - 11:59 μμ

Δωρεάν

Πολιτισμoς

Poros Arts Festival – Συναυλία Ματθαίου Γιαννούλη

14 Ιουλίου 23

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, ο Ματθαίος Γιαννούλης, έρχεται για πρώτη φορά στον Πόρο, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, για να στήσει μαζί με τον Αντώνη Γαμπιεράκη, και την ορχήστρα τους, ένα γνήσιο νησιώτικο γλέντι στην πλατεία Ηρώων, στο κέντρο του Πόρου. Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Πόρου, την Περιφέρεια Αττικής και την Καθετή, στο πλαίσιο του Poros Arts Festival 2023. Σε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα συγκεντρώνονται χρήματα για τη μικρή Βαλέρια.

Ο γνωστός τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει, μαζί με τους μουσικούς του, μια καλοκαιρινή βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στους κατοίκους και τους/τις επισκέπτες/-ριες του Πόρου. Η μουσική του, με τους νησιώτικους και παραδοσιακούς ρυθμούς, υπόσχεται να ξεσηκώσει και να διασκεδάσει το κοινό. Πρόκειται για μια συναυλία που καλεί τους θεατές να αφήσουν πίσω τα βάρη και να αφεθούν στη ζωντάνια που θα τους ταξιδέψει από τον Πόρο μέχρι κάθε μακρινό νησιωτικό σύμπλεγμα που αναπνέει Ελλάδα.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης

Ματθαίος Γιαννούλης είναι μουσικός, τραγουδιστής, σύνθετης και στιχουργός, με μακρά πορεία στο παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι. Γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1965 σε ένα ορεινό χωριό της Νάξου, την Απείρανθο, από όπου κατάγεται και έζησε μέχρι τα 14 του. Έβγαλε τα πρώτα του τραγούδια μόνος του, με δικούς του στίχους και μουσική, σε κασέτα και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Σε ηλικία 21 ετών μπήκε δυναμικά στη δισκογραφία και συνεργάστηκε με πολλές δισκογραφικές εταιρείες όπως: Sport Music, Minos EMI, Heaven music, Sony Music, Siganos Music, Alfa Records, Tmg, Next Records.

Του εμπιστεύτηκαν τραγούδια τους ο Γιάννης Πάριος και ο Σταμάτης Γονίδης, ενώ συνεργάστηκε με την Άντζελα Δημητρίου, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Γιώργο Κόρο κ.ά. Κάποια από τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει είναι τα: «Στο λόγο της τιμής μου», «Τώρα πετώ», «Ποτέ δεν ήμουν κανενός», «Περαστικά σου», «Στο τηλέφωνο σε παίρνω» κ.ά.

Χορηγός Επικοινωνίας του Poros Arts Festival, ΕΡΤ.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

 

Χορηγοί

 

Κατηγορίες

Συνδιοργανωτές

Υποστηρικτές / Χορηγοί: