Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
business webinar 4
Επιχειρηματικoτητα | Καταρτιση

Σεμινάριο «Εισαγωγή στη λογιστική»

28 Μαΐου 23
Διαδικτυακά
28 Μαΐου, 2023 | 5:00 μμ - 7:00 μμ

 

 

Μέλη Καθετής: 20 ευρώ
Εγγραφή early bird  ως 15 Μαΐου : 20 ευρώ
Μη μέλη : 30 ευρώ

Εισηγήτρια: Άντζελα Μακρή Δεκούλου

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Επιχειρηματικoτητα | Καταρτιση

Σεμινάριο «Εισαγωγή στη λογιστική»

28 Μαΐου 23

Κύκλος σεμιναρίων «Επιχειρείν»

Η Καθετή διοργανώνει έναν κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων για τους/τις επιχειρηματίες της περιοχής μας με εισηγήτρια την Άντζελα Μακρή Δεκούλου. Ο κύκλος των σεμιναρίων «Επιχειρείν» παρέχει την απαιτούμενη γνώση για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης, καθώς και την βελτίωση της απόδοσης μιας ήδη υπάρχουσας. Το σεμινάριο «Εισαγωγή στη λογιστική» είναι το 4ο του κύκλου «Επιχειρείν». Θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2023 και θα διαρκέσει από τις 17:00 ως 19:00. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τα μέλη της Καθετής και εγγραφές ως τις 15 Μαΐου. Για μη μέλη και εγγραφές μετά τις 15 Μαΐου το κόστος είναι 30 ευρώ.

Η παρούσα κατάσταση

Από μικρά παιδιά μαθαίνουμε την ανάγκη εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας, για να μπορούμε κάποια στιγμή να επικοινωνήσουμε με άλλους ανθρώπους. Κανένας όμως δεν μας είπε ότι, εκτός από τις ξένες γλώσσες, θα πρέπει να μάθουμε και κάποια ορολογία για να μπορούμε να συνεννοούμαστε με τη λογίστρια ή τον λογιστή μας για μια ολόκληρη ζωή: γενικό καθολικό, αναλυτικό καθολικό, λογαριασμοί, ισοζύγια, χρέωση, πίστωση, ενεργητικό, παθητικό, αποτελέσματα χρήσης, Ε9, Ε3, Ε1, Ε4, πάγια, αποσβέσεις, ποσοστά, πάγια έξοδα…

Το σεμινάριο

Το σεμινάριο «Εισαγωγή στην λογιστική» δεν θα μας κάνει λογιστές και λογίστριες. Και για ποιο λόγο άλλωστε να πονοκεφαλιάζουμε με την ισχύουσα νομοθεσία, αφού ό,τι ίσχυε μέχρι χθες αύριο μπορεί να αλλάξει; Αυτά τα κάνουν οι λογιστές/-ριες, που έχουν ρόλο όχι μόνο να καταχωρούν τις κινήσεις μας στα λογιστικά βιβλία, αλλά και να μας ενημερώνουν για το τι ισχύει, και έτσι να μας προστατεύουν από ακούσια λανθασμένες κινήσεις.

Το σεμινάριο «Εισαγωγή στη λογιστική» θα μας μάθει την «ξένη γλώσσα» της λογιστικής, για να μπορούμε να συνεννοούμαστε με τον/την λογιστή/-στριά μας για πάντα. Να καταλαβαίνουμε τι μας λέει και τι σημαίνουν αυτές οι καταστάσεις που μας στέλνει!

Η εισηγήτρια

Η Άντζελα Μακρή Δεκούλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πειραιά, Οικονομική Επιστήμη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει εξειδίκευση στην Αξιολόγηση Επενδύσεων και Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Ε.Κ.Π.Α. Πιστεύει στην Δια Βίου Μάθηση και, όταν ήρθε για μόνιμη διαμονή στον Πόρο, θεώρησε απαραίτητη τη γνώση πάνω στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, γνώση την οποία έλαβε μέσω της παρακολούθησης του ομώνυμου προγράμματος επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το 1983 προσλήφθηκε στην Εμπορική Τράπεζα, όπου σύντομα ανελίχθηκε σε Διευθυντικό Στέλεχος και αποτέλεσε μέλος των επιμορφωτικών σεμιναρίων της Τράπεζας ως εισηγήτρια. Σήμερα διδάσκει Διοίκηση επιχειρήσεων, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοίκηση Ολικής Ποιότητας σε Ιδιωτική Σχολή με έδρα την Αθήνα.

Η Καθετή διοργανώνει το σεμινάριο «Εισαγωγή στην λογιστική» με σκοπό να υποστηρίξει τους/τις επιχειρηματίες της περιοχής μας και όσους επιδιώκουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες. Πρόθεσή της είναι να συμβάλει στη διάδοση της γνώσης που διευκολύνει την ευημερία και την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έχει υιοθετήσει μια πολύπλευρη προσέγγιση. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει σεμινάρια Ήπιων Δεξιοτήτων, Δεξιοτήτων Παρουσίασης και Δημόσιου Λόγου, Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Στρατηγικής Σταδιοδρομίας. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες Coaching με συνεδρίες Business και Life Coaching και συμβουλευτικής για άτομα σε αναζήτηση εργασίας.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες