Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής παίζουν «Τεχνο-κάψουλα»

31 Μαρτίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
31 Μαρτίου | 5:30 μμ - 7:30 μμ

Είσοδος ελεύθερη

Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής παίζουν «Τεχνο-κάψουλα»

31 Μαρτίου 24

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 5:30 μμ στην Καθετή οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής παίζουν «Τεχνο-κάψουλα», το παιχνίδι γνώσεων για τον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα. Φέρνοντας κοντά τους πολιτιστικούς συλλόγους, παίζουμε και γνωρίζουμε τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής μέσα από ένα παιχνίδι γνώσης και τύχης! Οι συμμετέχουσες ομάδες θα είναι ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Τροιζηνίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά «Οι Φίλοι της Παράδοσης», ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μεθάνων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Ποριώτισσα».

Το επιτραπέζιο παιχνίδι «Τεχνο-κάψουλα» δημιουργήθηκε για την περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων μέσα από το παιδικό εργαστήρι καλλιτεχνικής καταγραφής Τροιζηνίας-Μεθάνων. Σε αυτό προστέθηκαν ερωτήσεις που σχετίζονται με τον Πόρο, δημιουργώντας ένα παιχνίδι για την ευρύτερη περιοχή μας. Θέλοντας να κάνουμε το επιτραπέζιο ακόμα πιο διασκεδαστικό, μεταφέραμε το ταμπλό του παιχνιδιού σε μεγάλο μουσαμά και τις ερωτήσεις σε μεγάλη οθόνη! Με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι γίνεται πιο ζωντανό και πιο διαδραστικό, έτοιμο να φιλοξενήσει μεγάλες ομάδες και περισσότερους/-ες παίχτες/-ριες, καθώς και κοινό που μπορεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η Καθετή δημιουργεί και προωθεί δράσεις με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής περιοχής. Μέσα από την τέχνη του θεάτρου, η Καθετή δημιούργησε το εργαστήρι καταγραφής του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, που οδήγησε στην θεατρική παράσταση «Πέρασμα». Παράλληλα, μέσα από την έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας «Γέφυρες» καταφέραμε να συνδέσουμε το παρελθόν με το παρόν του τόπου μας. Πρόσθετα, δημιουργήσαμε και προσφέρουμε τα «Σοκάκια», ένα περιπετειώδες και διασκεδαστικό παιχνίδι για όσους/-ες επισκέπτονται τον Πόρο, που αναδεικνύει τα τοπόσημά του.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες