Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες

Μία ομάδα επιστημόνων παίζει το παιχνίδι «Σοκάκια»

6 Δεκεμβρίου 22
Πόρος
Venue map link

Organized by Καθετή

Τοποθεσία:

Πόρος

6 Δεκεμβρίου, 2022 | 10:00 πμ - 4:00 μμ
Ημερομηνία:

6 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα:

10π.μ

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 22980 43825
Email: info@katheti.gr

Δραστηριoτητες

Μία ομάδα επιστημόνων παίζει το παιχνίδι «Σοκάκια»

6 Δεκεμβρίου 22

Η Καθετή σε συνεργασία με τον Έντουαρντ Τικ PhD, σύμβουλο ψυχικής υγείας και συγγραφέα του βιβλίου «Η θεραπεία της ψυχής μέσα από τα όνειρα», οργανώνει μέσα στην καρδιά του χειμώνα, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 10 π.μ., ένα παιχνίδι στα σοκάκια της Σφαιρίας. Ο Έντουαρντ, μαζί με μία ομάδα επιστημόνων παίζει το παιχνίδι «Σοκάκια». Η ομάδα αποτελείται από Αμερικανούς και Έλληνες επιστήμονες (γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, δικηγόρους και καθηγητές φυσικής αγωγής), οι οποίοι θα χαθούν στα στενά της Σφαιρίας, παίζοντας το παιχνίδι «Σοκάκια», που δημιούργησε η Καθετή.

 

Το παιχνίδι «Σοκάκια»

Η βασική ιδέα του παιχνιδιού είναι οι παίχτες να βρεθούν χαμένοι στα όμορφα σοκάκια της Σφαιρίας. Να εξερευνήσουν, να γνωρίσουν ντόπιους και να φτάσουν στον επόμενο προορισμό, χρησιμοποιώντας διαφορετική διαδρομή κάθε φορά.

Αφού πάρουν τον πάπυρο με τις οδηγίες, τους κανόνες του παιχνιδιού και τον χάρτη της Σφαιρίας, οι τέσσερις διμελείς ομάδες ξεκινούν το παιχνίδι. Ο πάπυρος περιλαμβάνει αρκετούς γρίφους, που οι παίχτες πρέπει να λύσουν ώστε να πάρουν τους πόντους με τους οποίους θα διεκδικήσουν την νίκη.

Η Καθετή δημιούργησε και προσφέρει το παιχνίδι Σοκάκια με σκοπό να συμβάλει στην προώθηση της τοπικής ιστορίας και στην ανάπτυξη του αειφόρου τουρισμού στην περιοχή μας. .Για τον ίδιο λόγο, συμμετέχει ενεργά και στα προγράμματα Υιοθέτησε μια παραλίαSmart Villages και INCIRCLE. Είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνεται το παιχνίδι. Το καλοκαίρι συμμετείχαν Βέλγοι πρόσκοποι και προσκοπίνες. Αυτήν τη φορά μία ομάδα επιστημόνων παίζει το παιχνίδι «Σοκάκια» με σκοπό να γνωρίσει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι στο έργο της Καθετής!

 

Κατηγορίες