Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
public-speech-presentation-skills

Πώς να μην το βάζω στα πόδια στην προοπτική μιας παρουσίασης

29 Ιανουαρίου 21
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link

29 & 30 Ιανουαρίου 2022

10:00-15:00

€30 το άτομο

€20 για τα μέλη της Καθετής

Εισηγητής: Μιλτιάδης Φιορέντζης

Καθετή: 2298043825, info@katheti.gr

Πώς να μην το βάζω στα πόδια στην προοπτική μιας παρουσίασης

29 Ιανουαρίου 21

αλλά να κάθομαι και να το απολαμβάνω 

Υπάρχουν περιπτώσεις στη ζωή μας που χρειάζεται να μιλήσουμε για κάποιο θέμα, να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας ή την επιχείρησή μας. Από το πώς θα σταθούμε εξαρτάται και η επιτυχία του σκοπού μας. Το γεγονός αυτό σίγουρα προκαλεί άγχος σε πολλούς ανθρώπους. Η τέχνη του πώς να μην το βάζω στα πόδια στην προοπτική μιας παρουσίασης μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.

Η δεξιότητα του δημόσιου λόγου (Public Speaking & Presentation Skills) είναι απαραίτητη για πολλούς επαγγελματίες του σήμερα. Το Σεμινάριο Δεξιοτήτων Παρουσίασης και Δημόσιου Λόγου που διοργανώνει η Καθετή προσφέρει στα άτομα που θα συμμετάσχουν γνώσεις που θα τους επιτρέπουν να κάνουν καλύτερες και αποδοτικότερες παρουσιάσεις και ομιλίες σε όλα τα πεδία. Το σεμινάριο θα γίνει με εισηγητή τον Μιλτιάδη Φιορέντζη, στις 29 και 30 Ιανουαρίου, από τις 10:00 ως τις 15:00 και (μόνο κατ’ ανάγκην, καθώς το σεμινάριο περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις) θα υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης μέσω Zoom. Για να δοθεί σε όσο περισσότερα άτομα η δυνατότητα να συμμετάσχουν, η συμμετοχή για αυτό το μεγάλης αξίας σεμινάριο είναι μόνο 30 ευρώ το άτομο (20 ευρώ για τα μέλη της Καθετής).

 

Το σεμινάριο και σε ποιους απευθύνεται 

Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήριο. Στη διάρκειά του παρουσιάζονται οι βασικές αρχές του δημόσιου λόγου, καθώς και μια σειρά αποτελεσματικών εργαλείων για τη σωστή χρήση της αναπνοής, της φωνής και του σώματος. Παράλληλα, δίνονται τεχνικές προετοιμασίας για κάθε απαιτητική παρουσίαση (ομιλία, συνέντευξη, διαπραγμάτευση, διάλεξη, εξέταση, αξιολόγηση κ.ά.). Στη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα μάθουν, μεταξύ άλλων, πώς να έχουν αυτοπεποίθηση όταν παίρνουν τον λόγο. Πώς να μειώνουν αποτελεσματικά το άγχος της έκθεσης και πώς να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουν τις ιδέες τους. Το σεμινάριο απευθύνεται σε πωλητές, ξεναγούς, πολιτικούς, δικηγόρους, στελέχη επιχειρήσεων, δασκάλους, συγγραφείς και κάθε είδους επαγγελματία που επιθυμεί να βελτιώσει τον δημόσιο λόγο του.

 

Ο εισηγητής 

Ο Μιλτιάδης Φιορέντζης είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, εκπαιδευτής δημόσιου λόγου (Delivery Speech Coach) και διπλωματούχος προπονητής επιδόσεων (Certified Performance Coach). Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ως Delivery Speech Coach υποστηρίζει εδώ και χρόνια επαγγελματίες να απολαμβάνουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους όταν παίρνουν τον λόγο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο εξωτερικό Delivery Speech Coach μπορεί να γίνει μόνο όποιος είναι επαγγελματίας ηθοποιός, με χρόνια σκηνικής εμπειρίας στο βιογραφικό του.

Η Καθετή υποστηρίζει ντόπιους επιχειρηματίες, μαθητές και μαθήτριες που προετοιμάζονται για τη μελλοντική τους ζωή και όλους όσοι επιδιώκουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες. Με αυτό ως κέντρο, έχει διοργανώσει στο παρελθόν πολλά επιτυχημένα σεμινάρια με θέματα, μεταξύ άλλων, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων και προσφέρει συμβουλευτική σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ελάτε λοιπόν να μάθουμε τεχνικές που θα βελτιώσουν την επαγγελματική εικόνα μας. Ελάτε να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα «Πώς να μην το βάζω στα πόδια στην προοπτική μιας παρουσίασης;»

Κατηγορίες