Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
casting call
Πολιτισμoς

Πρόσκληση για κάστινγκ

28 Αυγούστου 22
Κτίριο Συγγρού, Πόρος, Αττική, 18020

Προβλέπεται αμοιβή για τα άτομα που θα συμμετέχουν

2298043825

info@katheti.gr

Πολιτισμoς

Πρόσκληση για κάστινγκ

28 Αυγούστου 22

Για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας ΚΙΟΥΚΑ.

Για άλλη μια φορά ο Πόρος θα αποτελέσει το σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας. Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «ΚΙΟΥΚΑ», σε σκηνοθεσία του Κωστή Χαραμουντάνη και σε παραγωγή της Heretic. Η ομάδα κάνει πρόσκληση για κάστινγκ σε άτομα από την περιοχή. Το κάστινγκ θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Αυγούστου στις 7 μ.μ. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Συγγρού στον Πόρο.

 

Άντρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών

Η πρόσκληση για κάστινγκ απευθύνεται σε άτομα που διαμένουν στον Πόρο ή κοντά στον Πόρο και θέλουν να συμμετέχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί στα γυρίσματα της ταινίας. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία. Προβλέπεται αμοιβή για τα άτομα που θα συμμετέχουν. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου έως και αρχές Οκτωβρίου 2022 στον Πόρο.

 
Η ομάδα της κινηματογραφικής ταινίας θα βρίσκεται στις 28 και 29 Αυγούστου στον Πόρο. Ανυπομονεί να σας γνωρίσει από κοντά!
 

Λίγα λόγια για την ταινία

Η «ΚΙΟΥΚΑ» είναι μια ιστορία για την ενηλικίωση και την οικογένεια. Κιούκα (Kyuka) στα ιαπωνικά σημαίνει διακοπές. Το πλαίσιο της ιστορίας είναι πως το καλοκαίρι επιτέλους ήρθε και μια τριμελής οικογένεια, ένας πατέρας με τα δίδυμα ενήλικα παιδιά του, ταξιδεύουν με ένα ιστιοφόρο στον Πόρο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μια πρωτοβουλία του πατέρα τους, ο οποίος θέλει να ξανασμίξει τα παιδιά του με το παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο Κωνσταντίνος και η Έλσα, τα δύο αδέλφια, στο μετεφηβικό στάδιο της ζωής τους, θα αποφασίσουν να δραπετεύσουν από τον αυταρχικό πατέρα τους, αφού θα τους αναγκάσει να επανασυνδεθούν και να πάρουν εκδίκηση από τη βιολογική τους μητέρα.

Η Καθετή υποστηρίζει την παραγωγή της ταινίας, διότι η συμμετοχή στα γυρίσματα, εκτός από μοναδική εμπειρία και ιδιαίτερη ανάμνηση, είναι μια ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης των κατοίκων, και βέβαια η ίδια η ταινία είναι μια ευκαιρία ανάδειξης της περιοχής.

Στηρίζουμε, αλλά και δημιουργούμε, ευκαιρίες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας. Τέτοια παραδείγματα είναι το σεμινάριο «Από τις φυλές του κόσμου στη δική μας “φυλή”», το «Εργαστήρι Θεατρικής Καταγραφής Πόρου, Τροιζηνίας και Μεθάνων», η παράσταση «Πέρασμα», η εικαστική έκθεση «Γέφυρες» και η έκθεση φωτογραφίας «Athlesis».

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής

Κατηγορίες

Συνδιοργανωτές