Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Επιχειρηματικoτητα

Σεμινάριο «Λειτουργίες του Management, Υγιεινή και Ασφάλεια στις Επιχειρήσεις»

30 Απριλίου 23
Διαδικτυακά

Organized by Καθετή

Εισηγήτρια:

Άντζελα Μακρή Δεκούλου

30 Απριλίου, 2023 | 5:00 μμ - 7:00 μμ
Εγγραφή:

Μέλη Καθετής: 20 ευρώ

Εγγραφή early bird  ως 17 Απριλίου: 20 ευρώ

Μη μέλη : 30 ευρώ

Για την εγγραφή σας στείλτε email στο info@katheti.gr

Επιχειρηματικoτητα

Σεμινάριο «Λειτουργίες του Management, Υγιεινή και Ασφάλεια στις Επιχειρήσεις»

30 Απριλίου 23

Κύκλος σεμιναρίων «Επιχειρείν»

Η Καθετή διοργανώνει έναν κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων για τους/τις επιχειρηματίες της περιοχής μας με εισηγήτρια την Άντζελα Μακρή Δεκούλου. Ο κύκλος των σεμιναρίων «Επιχειρείν» παρέχει την απαιτούμενη γνώση για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης, καθώς και την βελτίωση της απόδοσης μιας ήδη υπάρχουσας. Το σεμινάριο «Λειτουργίες του Management, Υγιεινή και Ασφάλεια στις Επιχειρήσεις» είναι το 3ο του κύκλου «Επιχειρείν». Θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2023 και θα διαρκέσει από τις 17:00 ως 19:00. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τα μέλη της Καθετής και εγγραφές ως τις 17 Απριλίου. Για μη μέλη και εγγραφές μετά τις 17 Απριλίου το κόστος είναι 30 ευρώ.

 

Η παρούσα κατάσταση

Όλοι έχουμε ακούσει τις λέξεις μανατζάρω, είμαι manager, κάνω management και καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάποια θέση ευθύνης στην επιχείρηση που εργάζεται. Αλλά τι ακριβώς κάνει;

 

Το σεμινάριο

Το σεμινάριο «Λειτουργίες του Management, Υγιεινή και Ασφάλεια στις Επιχειρήσεις» έχει ως στόχο να ενημερώσει για τις ευθύνες του manager μίας επιχείρησης, με αναλυτική αναφορά σε κάθε μία ευθύνη του. Επίσης, θα πληροφορηθούμε για τη νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια στις επιχειρήσεις, ποιες είναι οι ποινές εάν την παραβούμε και τι πρέπει αν κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος μέσα στον εργασιακό χώρο.

 

Η εισηγήτρια

Η Άντζελα Μακρή Δεκούλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πειραιά, Οικονομική Επιστήμη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει εξειδίκευση στην Αξιολόγηση Επενδύσεων και Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Ε.Κ.Π.Α. Πιστεύει στην Δια Βίου Μάθηση και, όταν ήρθε για μόνιμη διαμονή στον Πόρο, θεώρησε απαραίτητη τη γνώση πάνω στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, γνώση την οποία έλαβε μέσω της παρακολούθησης του ομώνυμου προγράμματος επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το 1983 προσλήφθηκε στην Εμπορική Τράπεζα, όπου σύντομα ανελίχθηκε σε Διευθυντικό Στέλεχος και αποτέλεσε μέλος των επιμορφωτικών σεμιναρίων της Τράπεζας ως εισηγήτρια. Σήμερα διδάσκει Διοίκηση επιχειρήσεων, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοίκηση Ολικής Ποιότητας σε Ιδιωτική Σχολή με έδρα την Αθήνα.

Η Καθετή διοργανώνει το σεμινάριο «Λειτουργίες του Management, Υγιεινή και Ασφάλεια στις Επιχειρήσεις» με σκοπό να υποστηρίξει τους/τις επιχειρηματίες της περιοχής μας και όσους επιδιώκουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες. Πρόθεσή της είναι να συμβάλει στη διάδοση της γνώσης που διευκολύνει την ευημερία και την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έχει υιοθετήσει μια πολύπλευρη προσέγγιση. Στο παρελθόν έχει διοργανώσει σεμινάρια Ήπιων Δεξιοτήτων, Δεξιοτήτων Παρουσίασης και Δημόσιου Λόγου, Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Στρατηγικής Σταδιοδρομίας. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες Coaching με συνεδρίες Business και Life Coaching και συμβουλευτικής για άτομα σε αναζήτηση εργασίας.

Κύκλος σεμιναρίων «Επιχειρείν»

Επόμενο σεμινάριο:

28.05.2023

Εισαγωγή στη λογιστική

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες