Ιχθυοκαλλιέργειες: Η άμεση απειλή της επέκτασής τους και η άγνοια κινδύνου

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Η Β’ τάξη του Γυμνασίου Γαλατά παίζει «Τεχνο-κάψουλα»

2 Απριλίου 24
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
2 Απριλίου | 10:00 πμ - 12:00 μμ
Δραστηριoτητες | Πολιτισμoς

Η Β’ τάξη του Γυμνασίου Γαλατά παίζει «Τεχνο-κάψουλα»

2 Απριλίου 24

Την Τρίτη 2 Απριλίου στις 10:00 πμ στην Καθετή, η Β’ τάξη του Γυμνασίου Γαλατά παίζει «Τεχνο-κάψουλα», το παιχνίδι γνώσεων για τον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα. Τι πιο όμορφο και διασκεδαστικό από το να μάθουμε την περιοχή που ζούμε μέσα από το παιχνίδι!

Το επιτραπέζιο παιχνίδι «Τεχνο-κάψουλα» δημιουργήθηκε για την περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων μέσα από το παιδικό εργαστήρι καλλιτεχνικής καταγραφής Τροιζηνίας-Μεθάνων. Σε αυτό προστέθηκαν ερωτήσεις που σχετίζονται με τον Πόρο, δημιουργώντας ένα παιχνίδι για την ευρύτερη περιοχή μας. Θέλοντας να κάνουμε το επιτραπέζιο ακόμα πιο διασκεδαστικό, μεταφέραμε το ταμπλό του παιχνιδιού σε μεγάλο μουσαμά και τις ερωτήσεις σε μεγάλη οθόνη! Με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι γίνεται πιο ζωντανό και πιο διαδραστικό, έτοιμο να φιλοξενήσει μεγάλες ομάδες και περισσότερους/-ες παίχτες/-ριες, καθώς και κοινό που μπορεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους/τις μαθητές/-ριες και και τους/τις εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Γαλατά για την εξαιρετική συνεργασία!

Το παιχνίδι έχει ήδη παιχτεί με μεγάλη επιτυχία από την Α’ τάξη του Γυμνασίου Πόρου, τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας, καθώς επίσης και στο πλαίσιο της 2ης διάσχισης των Μεθάνων. Η Καθετή δημιουργεί και προωθεί δράσεις με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής περιοχής. Μέσα από την τέχνη του θεάτρου, η Καθετή δημιούργησε το εργαστήρι καταγραφής του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, που οδήγησε στην θεατρική παράσταση «Πέρασμα». Παράλληλα, μέσα από την έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας «Γέφυρες» καταφέραμε να συνδέσουμε το παρελθόν με το παρόν του τόπου μας. Πρόσθετα, δημιουργήσαμε και προσφέρουμε τα «Σοκάκια», ένα περιπετειώδες και διασκεδαστικό παιχνίδι για όσους/-ες επισκέπτονται τον Πόρο, που αναδεικνύει τα τοπόσημά του.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε το παιχνίδι «Τεχνο-κάψουλα»!

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε εθελοντική εργασία στην Καθετή. Συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Ως τοπικός/-ή εκπαιδευτικός ή μαθητής/-τρια πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν συνδρομή στην Καθετή!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες