Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
mental-health
Ευεξια

Δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας και φροντίδας του εαυτού

4 Ιανουαρίου 22
Διαδικτυακά

Ιανουάριος – Ιούλιος, 2022

Δωρεάν για τα μέλη της Καθετής

Δέσποινα Καππή: 6949478728

Καθετή: info@katheti.gr, 2298043825

 

Ευεξια

Δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας και φροντίδας του εαυτού

4 Ιανουαρίου 22

Ο άνθρωπος έχει μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης, που πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεται ή τα ξοδεύει άστοχα. Η ψυχοθεραπεία έχει ως στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση της καθημερινότητας, ώστε να φτάσει το άτομο στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Και επειδή λέμε ναι σε ό,τι μας κάνει πιο δυνατούς, η Καθετή ξεκίνησε συνεργασία με τη Δέσποινα Καππή, η οποία θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας και φροντίδας του εαυτού. Θα έχουν τη μορφή ατομικών συνεδριών, που θα γίνονται διαδικτυακά και θα τηρούν αυστηρά τους κανόνες εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαίες συνεδρίες, ξεκινά επίσημα τον Ιανουάριο και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο, με τη δυνατότητα μικρής παράτασης.

 

Εξερευνώντας τον εαυτό μας 

Οι δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας και φροντίδας του εαυτού απευθύνονται σε όποιο άτομο θέλει να δοκιμάσει αυτόν τον τρόπο ώστε να διαχειριστεί την καθημερινότητα του. Κυρίως απευθύνονται σε παιδιά στην εφηβεία, που έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα με τις καινούργιες συνθήκες. Οι συνεδρίες, ακολουθούν την οδό της ενσυναίσθησης και της άνευ όρων αποδοχής. Παρέχουν στο άτομο την ευκαιρία να ξεκλειδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Μόνη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος/-α στο πρόγραμμα είναι να είναι μέλος της Καθετής.

Η Δέσποινα Καππή έχει πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία στο ICPS και τις Σπουδές Φύλου στο Umea University της Σουηδίας. Είναι εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια, με σεμιναριακές εκπαιδεύσεις που κατευθύνονται κυρίως σε ζητήματα Ψυχολογίας και Φύλου. Ξεκίνησε συνεργασία με την Καθετή, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας και φροντίδας του εαυτού, στο πλαίσιο της πρακτικής της. Η ίδια μάς λέει: «Θεωρώ πολύ σημαντική την πρόσβαση σε μια τέτοια υπηρεσία, καθώς οι συνθήκες που επικρατούν εντείνουν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για φροντίδα του εαυτού».

Η Καθετή, προσφέροντας θέσεις πρακτικής άσκησης, επιτυγχάνει ταυτόχρονα συνεργασίες που παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες στην περιοχή μας. Μελλοντικά έχουμε σκοπό να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα ψυχικής υγείας και φροντίδας του εαυτού με σεμινάρια αυτογνωσίας, γονεϊκότητας κ.ά. Σκοπός τους θα είναι η προσωπική εξέλιξη και η διερεύνηση του εαυτού και όλων των πτυχών του, μέσα από βιωματικά και άλλα εργαλεία. Με αυτόν τον τρόπο λέμε ναι σε ό,τι μας κάνει πιο δυνατούς!

Κατηγορίες