Υποστηρίξτε μας

Η Καθετή είναι ένα πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο που εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πόρου και του Γαλατά. Υποστηρίζουμε ντόπιους τεχνίτες και επιχειρηματίες, μαθητές και μαθήτριες που προετοιμάζονται για τη μελλοντική τους ζωή και όλους όσοι επιδιώκουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, να μοιραστούν τη γνώση και να απολαύσουν τον πλούτο του πολιτισμού μας. Αποστολή μας είναι να θέσουμε σε κίνηση τη βαθιά εμπειρία και τη δημιουργικότητα που ήδη υπάρχει στην κοινότητα της περιοχής και να παρέχουμε τα επιπλέον εφόδια που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη. Υποστηρίξτε μας.

Η Καθετή παρέχει, μεταξύ άλλων, προβολές ταινιών, βιβλιοθήκη, εργαστήρια εκπαίδευσης εκπαιδευτικών, μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες, δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού σε μαθητές της περιοχής, μαθήματα ζωγραφικής, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας και πολλά ακόμη. Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι δωρεάν ή σε τιμή κόστους. Για να συνεχίσουμε να παρέχουμε δωρεάν αλλά και να αυξήσουμε τις υπηρεσίες μας, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας. Μπορείτε να μας υποστηρίξετε με διάφορους τρόπους:

1. Με δωρεά ή συνδρομή μέλους

Ο πρώτος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συμβάλετε στην ανάπτυξη και την οικονομική ενίσχυσή μας είναι με δωρεά. Εδώ μπορείτε να δείτε κάποια προτεινόμενα ποσά με τα οποία μπορείτε να μας ενισχύσετε, και τον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος της Καθετής, με ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για τους ενήλικες και 10 για ανέργους και παιδιά. Ως μέλη, έχετε ονομαστική κάρτα μέλους, προτεραιότητα σε όλες μας τις δραστηριότητες, και το προνόμιο να δανείζεστε βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας. Περάστε από την Καθετή με την ταυτότητά σας για να παραλάβετε την κάρτα μέλους σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα προνόμια που παρέχει!

2. YouBeHero

Ένας ακόμη τρόπος να βοηθήσετε την Καθετή στο έργο της, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, είναι μέσω της πλατφόρμας του YouBeHero. Το YouBeHero είναι ένας δωρεάν και εύκολος τρόπος για να συλλέγεις δωρεές προς την αγαπημένη σου οργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, τo YouBeHero είναι μια online πλατφόρμα η οποία εξυπηρετεί κοινωφελείς οργανώσεις και ο/η καθένας/-μία μπορεί με μια απλή εγγραφή να επιλέξει την οργάνωση την οποία ενδιαφέρεται να στηρίξει. Μετά την εγγραφή, κάνει απλά τις αγορές του/της διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας και τα καταστήματα από τα οποία ψωνίζει δωρίζουν ποσοστό από το ποσό αγοράς του/της στην οργάνωση που έχει επιλέξει. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε εδώ και να επιλέξετε να υποστηρίξετε την Καθετή. Έπειτα, με κάθε διαδικτυακή σας αγορά, θα μας βοηθάτε να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε αναρτήσει στην πλατφόρμα.

3. Εθελοντισμός

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός τρόπος να υποστηρίξετε την Καθετή είναι προσφέροντας εθελοντική εργασία. Η Καθετή οφείλει πολλά στους εθελοντές της για τη στήριξη και τη βοήθεια που της παρέχουν.

Ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο τμήμα της λειτουργίας μας. Χωρίς τους εθελοντές μας δε θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει. Τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργίας μας έχουν περάσει από την Καθετή περίπου δέκα εθελόντριες και εθελοντές. Κάθε μέλος της εθελοντικής ομάδας έχει συμβάλει σημαντικά σε αυτό που προσπαθούμε να οικοδομήσουμε στην Καθετή.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εθελοντική εργασία στην Καθετή εδώ και να γίνετε εθελοντές συμπληρώνοντας την αίτηση εθελοντικής εργασίας. Υποστηρίξτε μας.

Mentoring at Katheti / Μέντορινγκ στην Καθετή
Προηγουμενο Αρθρο
Μέντορινγκ στην Καθετή
29 Απριλιου 2020
Επομενο Αρθρο
Εικαστικοί της περιοχής
17 Ιουνιου 2020

Πρόσφατα Νέα

30 Σεπτεμβριου 2020

Η Καθετή, κατά την ίδρυσή της, έθεσε ως προτεραιότητα και στόχο, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη ανθρώπων και δράσεων που σκοπούν στην ανάπτυξη της περιοχής μέσω της ενίσχυσης της πολιτιστικής, καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής κοινότητας. Με γνώμονα την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μας, στηρίζουμε και προωθούμε όσους επιδιώκουν να μοιραστούν τη γνώση τους αλλά και να γνωρίσουν τον […]

Litsa Drosinou/Λίτσα Δροσινού
30 Σεπτεμβριου 2020

Ως πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Τροιζήνας, η Λίτσα Δροσινού μάς μιλά για το έργο του συλλόγου και την ενασχόληση με τα κοινά. Η Λίτσα Δροσινού είναι 34 ετών και ζει και εργάζεται στον Γαλατά. Έχει σπουδάσει βοηθός νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και είναι ενεργό μέλος και εκλεγμένη πρόεδρος του συλλόγου. Μιλήστε μας για τη […]

Αναζήτηση εργασίας / Job opportunities
20 Αυγούστου 2020

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή κατεξοχήν συνυφασμένη με την αναζήτηση εργασίας, στα αστικά κέντρα ιδίως. Την ίδια εποχή που οι τουριστικές περιοχές ετοιμάζονται σιγά σιγά να ξεκουραστούν από τους τρελούς ρυθμούς του καλοκαιριού. Η φετινή χρονιά είναι πιο περίπλοκη. Η τουριστική περίοδος περιορίστηκε πολύ χρονικά και από άποψη εσόδων. Η αναζήτηση εργασίας για τη χειμερινή […]