Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Ευεξια | Καταρτιση

Επιμορφωτικό σεμινάριο «Μαθαίνω να γυμνάζομαι σωστά»

15 Οκτωβρίου 23
Καθετή, Πόρος, 18020
Venue website Venue map link
15 Οκτωβρίου, 2023 | 10:30 πμ - 1:00 μμ

Δωρεάν

Ευεξια | Καταρτιση

Επιμορφωτικό σεμινάριο «Μαθαίνω να γυμνάζομαι σωστά»

15 Οκτωβρίου 23

Η σωματική άσκηση σε οποιαδήποτε ηλικία και επίπεδο, επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, επηρεάζει την ποιότητα ζωής μας. Συνεπώς, είναι σημαντικό να γυμναζόμαστε σωστά ώστε να αποφεύγουμε τραυματισμούς και μελλοντικά προβλήματα υγείας. Με πρωτοβουλία του καθηγητή φυσικής αγωγής Κώστα Γκιων, η Γυμναστική Ένωση Τροιζηνίας σε συνεργασία με την Καθετή διοργανώνουν το επιμορφωτικό σεμινάριο «Μαθαίνω να γυμνάζομαι σωστά». Προσκεκλημένος είναι ο επίτιμος σχολικός σύμβουλος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ11) Ηλίας Χατζόπουλος, ο οποίος είναι ο κύριος ομιλητής. Το δωρεάν σεμινάριο πραγματοποιείται στην Καθετή, στις 15 Οκτωβρίου από τις 10:30 πμ έως τη 1:00 μμ.

Ένας από τους βασικούς στόχους του σεμιναρίου είναι η παροχή πρακτικών προπονητικών γνώσεων σε άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό. Συνεπώς, το σεμινάριο απευθύνεται σε όλο τον γυμναστικό κλάδο, σε εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, γυμναστές/-τριες αθλητικών συλλόγων, καθώς και σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές/-τριες. Παράλληλα, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα συζητηθεί το θέμα της αθλητικής διατροφής. Ο συνδυασμός σωστής σωματικής άσκησης και διατροφής βοηθάει στη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, τη μείωση πιθανοτήτων τραυματισμού και προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στην υγεία μας.

Θεματολογία του σεμιναρίου

  • Λειτουργική γυμναστική
  • Μυϊκές ανισότητες
  • Τραυματικές κακώσεις από λανθασμένη προπόνηση δύναμης
  • Αθλητική διατροφή

Η Καθετή στηρίζει με ποικίλες δράσεις τον αθλητισμό και τη νεολαία της περιοχής. Στο παρελθόν διοργάνωσε το σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας για αθλητές και προπονητές, καθώς και την έκθεση φωτογραφίας «Athlesis», ενώ συμμετείχε στον αγώνα Porosea 2022 με τη δική της ομάδα αθλητών. Τη φετινή χρονιά, η Καθετή είναι χορηγός επικοινωνίας των αγώνων ορεινού τρεξίματος «Το Γίδι των Μεθάνων», που πραγματοποιούνται στα Μέθανα στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2023. Παράλληλα, η Καθετή στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό μέσω της δωρεάς της στον αθλητικό σύλλογο Τροιζηνιακό.

Ο εισηγητής

Ο Ηλίας Χατζόπουλος είναι επίτιμος σχολικός σύμβουλος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ11), M.SC., φυσιοθεραπευτής, και διδάσκων στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών. Το επιμορφωτικό σεμινάριό του «Μαθαίνω να γυμνάζομαι σωστά» έχει διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτησή σας τηλεφωνικά στο +30 2298043825 ή μέσω email στο info@katheti.gr

Χορηγοί   

Gion Fashion Center

Ζαχαροπλαστείο Γλύκισμα

Super market Δημήτρης Γκογκόσης

Κατηγορίες