Ιχθυοκαλλιέργειες: Η άμεση απειλή της επέκτασής τους και η άγνοια κινδύνου

Events

Εκδηλώσεις

Loading Events
Πολιτισμoς

Poros Arts Festival – Παραδοσιακοί χοροί

4 Αυγούστου 23
Κτίριο Συγγρού, Πόρος, Αττική, 18020
Venue map link
4 Αυγούστου, 2023 | 9:00 μμ - 10:00 μμ

Είσοδος: ελεύθερη

Πληροφορίες: +302298043825, info@katheti.gr

Πολιτισμoς

Poros Arts Festival – Παραδοσιακοί χοροί

4 Αυγούστου 23

Ο χορός έχει την τιμητική του αυτή τη βδομάδα στο νησί μας. Από τους latin χορούς, περνάμε στους ελληνικούς παραδοσιακούς, την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 9 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο Συγγρού. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του Poros Arts Festival, τη συνδιοργάνωση του οποίου για φέτος έχει αναθέσει ο Δήμος Πόρου στην Καθετή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά «Οι Φίλοι της Παράδοσης» θα μας παρουσιάσει ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με παραδοσιακούς χορούς από το όμορφα νησιά της Ελλάδας: Από τη Ρόδο, την Ικαρία, τη Σάμο, την Αμοργό, τη Νάξο και τη Μύκονο ως την Κρήτη και την Κεφαλλονιά. Ο σύλλογος θα συμμετάσχει με τρία τμήματα, δύο παιδικά και ένα εφηβικό. Χορούς θα παρουσιάσει και το χοροδιδασκαλείο του ΝΟΠΤ.

Η Καθετή στο παρελθόν έχει διοργανώσει εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, θεατρικά εργαστήρια και σεμινάρια, εργαστήρια ζωγραφικής, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και μουσικές εκδηλώσεις. Κάποιες από τις δράσεις των τελευταίων ετών είναι αυτά που πετύχαμε το 2021 και το 2022, και μας δίνουν την εμπειρία και την ώθηση να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη φετινή χρονιά.

Σε όλες τις εκδηλώσεις του φετινού Poros Arts Festival συγκεντρώνονται χρήματα  για τη στήριξη της μικρής Βαλέριας.

Χορηγός Επικοινωνίας του Poros Arts Festival ΕΡΤ.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής.

Κατηγορίες

Συνδιοργανωτές

Υποστηρικτές / Χορηγοί: