Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
World music
Πολιτισμoς

Poros Arts Festival – Συναυλία «Μουσικές του κόσμου»

26 Αυγούστου 23
Πλατεία Αγίου Γεωργίου
Venue map link
26 Αυγούστου, 2023 | 9:30 μμ - 11:00 μμ

Δωρεάν

Πληροφορίες: +302298043825, info@katheti.gr

Πολιτισμoς

Poros Arts Festival – Συναυλία «Μουσικές του κόσμου»

26 Αυγούστου 23

Η γραφική πλατεία του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο θα πλημμυρίσει με «Μουσικές του κόσμου» το βράδυ της 26ης Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. Ο ταλαντούχος Ποριώτης -αλλά και κοσμοπολίτης- τροβαδούρος Δήμος Κουμαρίδης θα προσφέρει στο κοινό του νησιού μια αυγουστιάτικη βραδιά με παγκόσμιες επιτυχίες, καθώς και διαχρονικά τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Μαζί του, η διακεκριμένη ερμηνεύτρια Ευδοκία Ράπτη, με πλούσια καλλιτεχνική δράση στον χώρο του τραγουδιού, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Στο πιάνο θα τους συνοδεύσει ο εξαιρετικός συνθέτης, διευθυντής ορχήστρας και πιανίστας Ανδρέας Μπουτσικάκης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Poros Arts Festival, τη συνδιοργάνωση του οποίου έχει αναθέσει στην Καθετή ο Δήμος Πόρου για το 2023.

Ο Δήμος Κουμαρίδης είναι ένας καλλιτέχνης που δύσκολα μπορούμε να τον κατατάξουμε μόνο σε ένα είδος τραγουδιού. Με την ίδια ευκολία και επιτυχία ερμηνεύει τραγούδια της ξένης μουσικής σκηνής αλλά και του ελληνικού ρεπερτορίου. Συνοδεύοντας δεξιοτεχνικά τις ερμηνείες με έγχορδα (μπουζούκι, κιθάρα κ.ά.) ολοκληρώνεται ακόμα περισσότερο επί σκηνής. Ο Δήμος Κουμαρίδης εργάστηκε στο Μπράιτον της Αγγλίας, όπου ζει πολλά χρόνια, και εξακολουθεί να επικοινωνεί με το αγγλικό κοινό. Παράλληλα, τραγουδά και επικοινωνεί με το κοινό της περιοχής μας, αλλά και με πολλούς επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Η Καθετή αγαπά και στηρίζει τη μουσική, μέσα από δράσεις της όπως το μουσικό εργαστήρι Synthesis & Anasynthesis και το χορωδιακό εργαστήρι που οδήγησε σε συναυλία με τα τραγούδια από το «Παραμύθι χωρίς όνομα». Επίσης, κάποιες από τις δράσεις των τελευταίων ετών είναι αυτά που πετύχαμε το 2021 και το 2022,  και μας δίνουν την εμπειρία και την ώθηση να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη φετινή χρονιά.

Σε όλες τις εκδηλώσεις του φετινού Poros Arts Festival συγκεντρώνονται χρήματα για τη στήριξη της μικρής Βαλέριας.

Χορηγός Επικοινωνίας του Poros Arts Festival, ΕΡΤ.

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής.

Κατηγορίες

Συνδιοργανωτές