Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Δραστηριoτητες

Καθαρίζουμε τα σοκάκια μαζί με το ΚΔΑΠ Πόρου

31 Οκτωβρίου 23
Πόρος
Venue map link
31 Οκτωβρίου, 2023 | 4:30 μμ - 5:30 μμ

Για πληροφορίες: +30 2298022760

Δραστηριoτητες

Καθαρίζουμε τα σοκάκια μαζί με το ΚΔΑΠ Πόρου

31 Οκτωβρίου 23

Αν μια από τις επόμενες μέρες ακούσετε χαρούμενες παιδικές φωνές στις γειτονιές της Σφαιρίας, μην ξαφνιαστείτε! Θα καθαρίζουμε τα σοκάκια μαζί με το ΚΔΑΠ Πόρου! Η Καθετή σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ Πόρου θα πραγματοποιήσει εθελοντικό καθαρισμό την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 4:30 μμ. Με σημείο εκκίνησης το Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, θα περπατήσουμε σε μερικά από τα όμορφα σοκάκια του νησιού και με το πέρασμά μας θα τα αφήνουμε καθαρά και ακόμα πιο λαμπερά!

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στο να μάθουν τα παιδιά τα οφέλη του εθελοντισμού και παράλληλα να γνωρίσουν τις όμορφες γειτονιές του νησιού. Ο εθελοντισμός είναι μια πράξη μέσα από την οποία οι νέοι/-ες μαθαίνουν πώς να είναι ενεργά μέλη στην κοινότητά τους και ταυτόχρονα αποκτούν κοινωνικές ευαισθησίες και νέες δεξιότητες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη εθελοντική δράση συμβάλλει στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης από νωρίς στα παιδιά, καθώς η περιβαλλοντική κρίση αφορά κυρίως τα ίδια και το μέλλον τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την παιδαγωγό Μάρα Δημοπούλου για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας. Επιδιώκουμε να δημιουργούμε δράσεις που αποσκοπούν στην πολύπλευρη μόρφωση και εξέλιξη των παιδιών και των νέων. Στόχος μας στην Καθετή είναι η πραγματοποίηση ενός εθελοντικού καθαρισμού μια φορά το μήνα.

Η Καθετή στηρίζει έμπρακτα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη. Στο παρελθόν, έχουμε καθαρίσει εθελοντικά παραλίες της περιοχής μας με τους μαθητές/-τριες του Γενικού Λυκείου Γαλατά, καθώς και με τα παιδιά του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθέτησε μια παραλία». Παράλληλα, στην Καθετή πιστεύουμε στην εθελοντική εργασία, μέσα από την οποία ευαισθητοποιούμαστε, αποκτούμε φίλους και φίλες, εργασιακή πείρα, αναρίθμητες δεξιότητες και εξελισσόμαστε ως άνθρωποι και επαγγελματίες.

Αν σας ενδιαφέρει η εθελοντική εργασία στην Καθετή, συμπληρώστε την αίτηση εθελοντισμού και ξεκινήστε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μας!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

 

Κατηγορίες