Αντιδράσεις για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών-Αιχμή οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Events

Εκδηλώσεις

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Δραστηριoτητες

Μια γιορτή για τα παιδιά

18 Δεκεμβρίου 22
Τοποθεσία

Δημοτικό σχολείο Γαλατά

Διοργάνωση:

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γαλατά

18 Δεκεμβρίου, 2022 | 11:30 πμ - 2:30 μμ
Ημερομηνία:

18 Δεκεμβρίου, 2022

Ώρα:

11:30-14:30

Είσοδος:

Ελεύθερη

Δραστηριoτητες

Μια γιορτή για τα παιδιά

18 Δεκεμβρίου 22

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μια περίοδος γεμάτη αγάπη, συμβολισμούς, ελπίδα και χαρά. Μια γιορτή γεμάτη συναισθήματα, με ξεχωριστή σημασία για όλους μας, και κυρίως για τα παιδιά. Τι θα λέγατε να τη γιορτάσουμε φέτος δίνοντας τη δική μας δημιουργική νότα; Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά Τροιζηνίας με την συμμετοχή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων και της Καθετής λένε ναι, και σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά. Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γίνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό σχολείο του Γαλατά. Θα περιμένουμε γονείς και παιδιά στον χώρο στις 11:30 για να τραγουδήσουμε, να ζωγραφίσουμε τα πρόσωπα μας, να φτιάξουμε όμορφες Χριστουγεννιάτικές κάρτες και να ανταλλάξουμε ζεστές Χριστουγεννιάτικες ευχές.

 

Αλληλεγγύη, τραγούδι, παιχνίδι και δημιουργία

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εορταστική μουσική, γλυκίσματα και ζεστό κρασί για τους γονείς καθώς και Χριστουγεννιάτικο bazaar του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά Τροιζηνίας. Παράλληλα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων θα βρίσκεται στο χώρο του bazaar με καλάθι για συγκέντρωση αγαθών καλώντας τους Δημότες να συνδράμουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας και προϊόντα ατομικής υγιεινής. Στη συντροφιά μας θα βρίσκεται η Πελαγία Σαμπάνη (JP Hair Dresser & Barbershop) Η οποία θα δώσει χριστουγεννιάτικη μορφή στα πρόσωπα των παιδιών μέσα από την ζωγραφική προσώπου (face painting). Παράλληλα, η Μάρα Δημοπούλου (εθελόντρια στην Καθετή) θα ζωγραφίσει μαζί με τα παιδία χριστουγεννιάτικες κάρτες γεμάτες χρώματα και όμορφες ευχές. Και όλα αυτά μέσα σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον που τα ιδιά τα παιδιά θα δημιουργήσουν μέσα από την χαρά και το χαμόγελο τους.

Η Καθετή με χαρά συμμετέχει στην εκδήλωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά Τροιζηνίας. Η Καθετή με αυτήν αλλά και παρόμοιες δράσεις, όπως το Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών, η παιδική παράσταση «Ο ραφτάκος των λέξεων» και η παρουσίαση του βιβλίου «Τελικά μιλάνε τα βιβλία;» επιδιώκει να συνεργαστεί με τοπικούς φορείς όπως και να υποστηρίξει και να ενισχύσει τη δημιουργική φαντασία των παιδιών.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Κατηγορίες

Συνδιοργανωτές